Τετάρτη, 22 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ηλεία: Χειροπέδες σε Γερμανό για ένοπλη ληστεία – Έφοδος αστυνομικών μέσα στο σπίτι του!

Ηλεία: Χειροπέδες σε Γερμανό για ένοπλη ληστεία – Έφοδος αστυνομικών μέσα στο σπίτι του!

Αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα, συνελήφθη στο Κάτω Σαμικό, στην Ηλεία. Σύμφωνα με την Αστυνομία…

πρόκειται για 28χρονο Γερμανό, ο οποίος διώκεται για υπόθεση οργανωμένης ένοπλης ληστείας. Επιπλέον, σε βάρος του νεαρού άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, διότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στο Κάτω Σαμικό, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα πιστόλι «ρέπλικα», έναν εκκενωτή ρεύματος και δύο μαχαίρια.

Άφαντοι οι Τούρκοι δραπέτες στη Χαλκιδική

Οι δυο Τούρκοι οι οποίοι έχουν καταδικαστεί σε ισόβια δραπέτευσαν την περασμένη Πέμπτη από της Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής, και παραμένουν άφαντοι. Οι δυο ισοβίτες φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκαν το ημιελεύθερο καθεστώς κράτησης που ισχύει στη συγκεκριμένη δομή και έγιναν… άφαντοι.

Πρόκειται για έναν 24χρονο κι έναν 33χρονο, οι οποίοι είχαν μεταχθεί στις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας τους τελευταίους μήνες. Οι δύο δραπέτες προσέφεραν εργασία στους λαχανόκηπους των φυλακών, απ’ όπου φαίνεται ότι ξέφυγαν από την επιτήρηση των σωφρονιστικών υπαλλήλων και των λεγόμενων «λογοτιμητών» (κρατούμενοι που έχουν εκτίσει μεγάλο μέρος της ποινής και έχουν επιδείξει καλή διαγωγή).

Η απουσία τους έγινε αντιληπτή την ίδια μέρα, κατά την καταμέτρηση των κρατουμένων. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους είναι σε εξέλιξη, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το ΑΤ Κασσάνδρας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις