Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ημαθία: Αυτοψία στο σημείο που σκοτώθηκε ο 44χρονος αστυνομικός εν ώρα υπηρεσίας

Ημαθία: Αυτοψία στο σημείο που σκοτώθηκε ο 44χρονος αστυνομικός εν ώρα υπηρεσίας

O 44χρονος αστυνομικός, πατέρας 4 παιδιών, σκοτώθηκε σε τροχαίο με την υπηρεσιακή του μηχανή. Υπηρετούσε στην Ημαθία, με την τραγική είδηση να έχει απλώσει στην Αλεξάνδρεια ένα πέπλο θλίψης…

Ένα 24ωρο μετά το τροχαίο δυστύχημα με την υπηρεσιακή μηχανή που οδηγούσε, η Αλεξάνδρεια στην Ημαθία παραμένει ανάστατη. Στο σημείο που ο άτυχος πατέρας τραυματίστηκε σοβαρά από την πτώση, υπάρχουν λουλούδια που αφήνει κόσμος. Πολλοί που γνώριζαν τον 44χρονο προσωπικά και άλλοι που έμαθαν την τραγική είδηση και συγκλονίστηκαν. Το μυαλό όλων είναι στην σύζυγο και στα 4 ανήλικα παιδιά του θύματος. Η οικογένεια του αστυνομικού ανεβαίνει ένα Γολγοθά που φαντάζει ατελείωτος. Λόγια παρηγοριάς αυτές τις στιγμές είναι δύσκολο να ειπωθούν και να απαλύνουν τον πόνο τους.

Ο αδικοχαμένος αστυνομικός έμενε με την οικογένειά του, στο Λουτρό στην πεδιάδα του Αλιάκμονα και ήταν πρόεδρος της τοπικής κοινότητας. Είχε καταφέρει να ξεχωρίσει για το ήθος και τον επαγγελματισμό του. Το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε από το σπίτι για τη δουλειά καθώς είχε υπηρεσία και το τροχαίο που έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή, σημειώθηκε στις 08:50.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα, συγκρούστηκε με τη μηχανή που οδηγούσε ο 44χρονος αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας, με αποτέλεσμα την ανατροπή της υπηρεσιακής μοτοσυκλέτας και την πρόσκρουση σε κράσπεδο και κολώνα ηλεκτροδότησης.

Ο 44χρονος αστυνομικός διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο και στη συνέχεια κατέληξε. Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι τόσο το αυτοκίνητο όσο και η μηχανή του αστυνομικού, που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, δεν είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Η σύγκρουση όμως αποδείχθηκε μοιραία για τον άτυχο πατέρα.

Ο αστυνομικός στάθηκε άτυχος καθώς χτύπησε στην κολώνα με το κεφάλι και μολονότι φορούσε κράνος, δεν σώθηκε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις