Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ημαθία: Σε νοσοκομείο 6χρονη μαθήτρια που τραυματίστηκε από πτώση στο σχολείο της

Ημαθία: Σε νοσοκομείο 6χρονη μαθήτρια που τραυματίστηκε από πτώση στο σχολείο της

Ο τραυματισμός της 6χρονης σήμανε συναγερμό στο δημοτικό σχολείο που βρίσκεται στην Ημαθία. Η μικρή μαθήτρια μεταφέρθηκε μετά την πτώση της σε πεζούλι σε νοσοκομείο…

Στιγμές αναστάτωσης το πρωί σε δημοτικό σχολείο στην Ημαθία, με μια 6χρονη μαθήτρια να τραυματίζεται από πτώση σε πεζούλι. Οι συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Δάσκαλοι ειδοποίησαν τους γονείς της ανήλικης που έσπευσαν και πήραν το παιδί τους. Το μετέφεραν σε νοσοκομείο για σειρά εξετάσεων. Τα πρώτα στοιχεία πάντως κάνουν ευτυχώς λόγο για έναν τραυματισμό που δεν είναι σοβαρός.

Η 6χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι και αισθάνθηκε ζαλάδα. Στο σχολείο επικράτησε αναστάτωση και δεν χάθηκε χρόνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ατύχημα σημειώθηκε όταν το κοριτσάκι, που πηγαίνει στην πρώτη τάξη του δημοτικού σχολείου Κορυφής, έπεσε από πεζούλι και χτύπησε το κεφάλι του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά, όπως αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις.

Για προληπτικούς κυρίως λόγους ενημερώθηκαν οι γονείς της μαθήτριας, οι οποίοι και την παρέλαβαν από το σχολείο, το οποίο εδρεύει στην περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας και τη μετέφεραν σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr στο Νοσοκομείο της Βέροιας.

Η μαθήτρια θα υποβληθεί για προληπτικούς λόγους σε εξετάσεις, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι ο τραυματισμός στο κεφάλι δεν είναι σοβαρός.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις