Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Έτρεξαν 6.000 άνθρωποι – Ήταν εκεί ο Ογκουνσότο και η γιαγιά από το σποτάκι

Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Έτρεξαν 6.000 άνθρωποι – Ήταν εκεί ο Ογκουνσότο και η γιαγιά από το σποτάκι

Ο ημιμαραθώνιος Κρήτης διεξήχθη για ακόμα μια χρονιά με απόλυτη επιτυχία στο Αρκαλοχώρι. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία…

Τα ευφάνταστα σποτάκια έκαναν και φέτος τη δουλειά τους. Ο ημιμαραθώνιος Κρήτης διεξήχθη με επιτυχία με τους συμμετέχοντες να φτάνουν τους 6.000. Τα βλέμματα εκτός από τους αθλητές και τον κόσμο που έτρεξε κέντρισαν ο Πατρίκ Ογκουνσότο και η γιαγιά που πρωταγωνίστησε στο επικό διαφημιστικό σποτ.

Περισσότεροι από 6.000 αθλητές και πολίτες, άνδρες, γυναίκες και παιδιά «μαγνήτισε» ο φετινός Ημιμαραθώνιος Κρήτης στο Αρκαλοχώρι που έχει καθιερωθεί πλέον ως η κορυφαία γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού στην Κρήτη.

Η διοργάνωση που στηρίζει οικονομικά τα παιδικά χωριά SOS και τον πανελλήνιο σύλλογο «η καρδιά του παιδιού» πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Υγείας Αρκαλοχωρίου (ΑΘΛΗ.Σ.Υ) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Μίνωα Πεδιάδος και των πολιτιστικών συλλόγων Αρκαλοχωρίου, Βόνης, Θραψανού, Γαλατά, Χουμερίου και Ζωφόρων.

Η αθλητική εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Θέρμο ήταν το καλωσόρισμα των οργανωτών, του Προέδρου του Αθλητικού Συλλόγου Υγείας Αρκαλοχωρίου, Γιώργου Αλεβυζάκη στην κορυφαία γιορτή προς όλους τους συμμετέχοντες, όπως και οι ευχαριστίες τους προς την Περιφέρεια Κρήτης και όλους που βοήθησαν στην επιτυχία της διοργανωσης.

Η σημερινή άρτια διοργάνωση χαρακτηρίστηκε από την ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή των αθλητών που ξεπέρασαν φέτος τους 3.500, άνδρες, γυναίκες παιδιά, κάθε ηλικίας από 40 χώρες οι οποίοι πήραν μέρους στους αγώνες των 21 χιλιομέτρων με ώρα εκκίνησης στις 09:10 το πρωί, των 10 χιλιομέτρων με εκκίνηση στις 08:50 το πρωί, των 5 χιλ. με εκκίνηση στις 12:10 το μεσημέρι, των 1.000 μέτρων για παιδιά με εκκίνηση στις 09:15, καθώς και του αγώνα ΑΜΕΑ στις 12:40. Δείτε τις εικόνες του cretapost.gr.

Θυμηθείτε παρακάτω τα δύο εκπληκτικά διαφημιστικά σποτ για τον φετινό ημιμαραθώνιο Κρήτης. Το ένα προεκλογικά…

Και το δεύτερο μετά τις εκλογές με τον Πατρίκ Ογκουνσότο σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις