Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Ημιμαραθώνιος Κρήτης: «Μου έπρηξαν λίγο τον έρωτα» – Η γιαγιά μιλάει για το σποτ και τον Πατρίκ Ογκουνσότο

Ημιμαραθώνιος Κρήτης: «Μου έπρηξαν λίγο τον έρωτα» – Η γιαγιά μιλάει για το σποτ και τον Πατρίκ Ογκουνσότο

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης πλησιάζει και το σποτάκι ήταν για ακόμα μια φορά απολαυστικό. Τι λέει η γιαγιά που πρωταγωνιστεί για τον Πατρίκ Ογκουνσότο και όχι μόνο…

Η εκπληκτική φιγούρα του Πάτρικ Ογκουνσότο πρωταγωνιστεί σε ευρηματικό βίντεο για τον Ημιμαραθώνιο της Κρήτης. Ο Νιγηριανός, αποκαλύπτοντας ταλέντο και στην υποκριτική, δίνει… αγώνα με μια γιαγιά. Ο Ογκουνσότο δέχθηκε την πρόκληση αλλά λογάριαζε χωρίς την κρητική φιλοξενία από την γιαγιά Αγγέλα Μαθιουδάκη.

Αφού εξήγησε το αν τελικά ήταν πέναλτι, στον τερματισμό τον περίμενε μία έκπληξη και έδωσαν ραντεβού την 1η Οκτωβρίου για τον ημιμαραθώνιο του Αρκαλοχωρίου! Η αγαπημένη γιαγιά του σποτ μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και με έναν ιδιαίτερο τρόπο μίλησε γι΄αυτήν την πολύ σπουδαία προσπάθεια.

Η κ. Μαθιουδάκη αρχικά επιχείρησε να βρει… γαμπρό στην Δανάη Μπάρκα! «Τρέχω και δεν φτάνω Δανάη μου αλλά έχω περιθώριο και σε βλέπω και σε απολαμβάνω. Σε αγαπώ και εσένα και τη μαμά σου. Σε περιμένω στην Κρήτη την 1η Οκτωβρίου με μια μεγάλη αγκαλιά. Να έρθεις έχω και γαμπρό να σε παντρέψω! Θα σε βάλουμε και σε διαλογή…. όποιον θες! Σας αγαπώ όλους. Είμαι από τον Γαλατά», είπε αρχικά.

Για τη συνεργασία της με τον Πάτρικ Ογκουνσότο η κ. Μαθιουδάκη ήταν ιδιαίτερα… περιγραφική! «Μου έπρηξαν λίγο τον έρωτα αλλά ανεχόμουν γιατί ήταν όλα αγαπημένα μου παιδιά. Ερωτεύτηκα και τον Πάτρικ. Από μικρό παιδί έχω την τρελά. Όλα τα απιδιά στο σποτάκι ήταν παιδιά “δικά μου”, αναθρεμμένα από τα χέρια μου. Αγαπώ όλον κόσμο. Έχω δύο παιδιά και 4 εγγόνια. Έχω μία εγγονή που μου μοιάζει, η Φωτεινή. Οι άλλοι είναι πιο ήσυχοι. Έχω έναν γιο και μία κόρη», συμπλήρωσε.

Τρέχω σε όλη μου τη ζωή, 24ωρες το 24ωρο, δεν ξέρω να κοιμάμαι. Ήμουν 33 χρόνια ανθοπώλισσα είχα ένα μαγαζί. Στον ημιμαραθώνιο θα τρέξω όλα τα χιλιόμετρα! Να έρθετε με την μητέρα σου να σας φιλοξενήσω. Σας περιμένουμε όλους στην Κρήτη», δήλωσε κλείνοντας η κ. Μαθιουδάκη. Δείτε παρακάτω το απολαυστικό σποτ…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις