Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ιωάννινα: Προσωρινά κρατούμενος για το πτώμα της θείας στο μπαούλο

Ιωάννινα: Προσωρινά κρατούμενος για το πτώμα της θείας στο μπαούλο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ epirus-tv-news

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου για να απολογηθεί ο 56χρονος, για το θάνατο της 69χρονης θείας του σε χωριό του Δήμου Πωγωνίου, μετά την 24ωρη προθεσμία που ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή ο δικηγόρος του.

Ο 56χρονος σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του εισαγγελέα και της ανακρίτριας παραμένει προσωρινά κρατούμενος μέχρι το πόρισμα της ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης .

Σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ο συνήγορός του Ν. Λαπατώνας ανέφερε πως ο 56χρονος που είναι σε κατάσταση σύγχυσης, επέμεινε στον αρχικό του ισχυρισμό. Ότι δηλαδή, δεν εμπλέκεται στο θάνατο της 69χρονης θείας του αφού εκείνη έφυγε από τη ζωή από παθολογικά αίτια .

Σημειώνεται πως ο κ. Λαπατώνας έχει αιτηθεί ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη με το αίτημά του να έχει γίνει αποδεκτό.

Υπενθυμίζεται ότι ο 56χρονος συνελήφθη στις 31 Ιουλίου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση καθώς στο υπόγειο του σπιτιού στο μικρό χωριό του Δήμου Πωγωνίου όπου συγκατοικούσε με την 69χρονη θεία του, οι αστυνομικοί το πρωί της 30ης Ιουλίου βρήκαν τη σορό της άτυχης ηλικιωμένης σε στεγανοποιημένο μπαούλο στο υπόγειο.

Click4More: Ιωάννινα: Εδώ έκρυβε ο 56χρονος το μπαούλο με τη νεκρή θεία του για να παίρνει τη σύνταξή της

Ο 56χρονος από την πρώτη στιγμή αρνούταν την εμπλοκή του στο θάνατο της θείας του, υποστηρίζοντας ότι η 69χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια το δεύτερο δεκαήμερο του Μάη και θέλοντας να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της από κοντινό μεγάλο χωριό που διαθέτει ΑΤΜ , έκρυψε τη σορό της στο υπόγειο του σπιτιού.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις