Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αβάσταχτος ο πόνος της μάνας – Στην Αλβανία η σορός της αδικοχαμένης Ατζελίνας

Αβάσταχτος ο πόνος της μάνας – Στην Αλβανία η σορός της αδικοχαμένης Ατζελίνας
Η μητέρα της αδικοχαμένης Ατζελίνας μαζί με τον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών κατά τη μεταφορά της σορού

Η επιθυμία της 28χρονης κοπέλας να ταφεί στη γειτονική χώρα, γίνεται πραγματικότητα…

Η κοπέλα, την οποία ομολόγησε ότι σκότωσε ο πατέρας της στην Κέρκυρα γιατί δεν ενέκρινε τον Αφγανό σύντροφό της, όσο ήταν στη ζωή, είχε πει στον άνθρωπό της ότι θέλει να ταφεί στην Αλβανία.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε στο newsIT.gr η δικηγόρος της μητέρας της η επιθυμία της κοπέλας “είχε εκφραστεί στον Αφγανό σύντροφό της, που του είχε πει “όταν πεθάνω, θέλω να ταφώ στον τάφο της πολυαγαπημένης μου γιαγιάς, στο Μπεράτ της Αλβανίας και να πάω εκεί, στο χωριό μου”.

Η μητέρα της, με αβάσταχτο πόνο, ήταν στη μεταφορά της σορού στην Αλβανία, μαζί με τον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών που ανέλαβε τη διαδικασία (κεντρική φωτό).

Το άψυχο σώμα της 28χρονης, βρίσκεται πλέον στην Αλβανία…

Συντετριμμένος ο Αφγανός φίλος της άτυχης κοπέλας

“Ήμουν σαν άντρας της. Της είχα πει να παντρευτούμε μία εβδομάδα πριν το έγκλημα. Δυστυχώς δεν προλάβαμε” λέει ο 26χρονος Αλί για τη σχέση του με την αδικοχαμένη Αγγελική Πέτρου. Μια σχέση που όπλισε τα χέρια του πατέρα της και τον έκανε δολοφόνο του ίδιου του, του παιδιού.

Ο κατά δύο χρόνια μικρότερος σύντροφος της άτυχης Αγγελικής, μίλησε για πρώτη φορά μετά το έγκλημα, στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ. Περιέγραψε τη σχέση του με την Αγγελική, εξομολογήθηκε το προφητικό όνειρο που είδε λίγο πριν τη δολοφονία και κατήγγειλε τις απειλές και τα χτυπήματα που δεχόταν η 28χρονη για να χωρίσει.

“Μια φορά την είχε χτυπήσει και ο θείος της, μέσα στο σπίτι του πατέρα της. Με απειλούσαν και εμένα για να χωρίσουμε, αλλά η αγάπη μας ήταν βαθιά. Αυτό το κορίτσι είχε τραβήξει τεράστια τυραννία. Την είχε βάλει ο πατέρας της να δουλεύει σε οικοδομή και κάποιοι του έλεγαν πως δεν είναι άντρας αλλά γυναίκα”.

 

Ιόνιο Τελευταίες ειδήσεις