Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ίος: Ταλαντούχος αθλητής ο νεαρός που δολοφονήθηκε – Η ανακοίνωση της ομάδας του

Ίος: Ταλαντούχος αθλητής ο νεαρός που δολοφονήθηκε – Η ανακοίνωση της ομάδας του

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Ίου, μετά το θάνατο του 22χρονου Ιρλανδού, μετά από καβγά που είχε με έναν συμπατριώτη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο άτυχος νεαρός βρέθηκε στις 06.00 το πρωί πεσμένος έξω από φούρνο της Ίου, με τους γείτονες να καλούν ασθενοφόρο και να ενημερώνουν ότι όλα έγιναν μετά από καβγά. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο νεαρός έπεσε αναίσθητος μετά από γροθιά που δέχθηκε την ώρα του καβγά. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας όμως περίπου μία ώρα μετά, άφησε την τελευταία πνοή του.

Μετά από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί προσήγαγαν έναν 20χρονο συμπατριώτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχθηκε ότι γρονθοκόπησε το θύμα ωστόσο είπε ότι βρισκόταν σε άμυνα. Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η πρεσβεία της Ιρλανδίας.

Όπως γράφει η Irish Sun, το θύμα ήταν ο 22χρονος Νάιαλ Ο’ Μπράιεν. Καταγόταν από το Κάσλτροϊ, ένα προάστιο του Λίμερικ και ήταν ένας πολλά υποσχόμενος αθλητής του χέρλινγκ. Η ομάδα στην οποία έπαιζε, η Broadford GAA, απέτισε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο νέο με την εξής δήλωση: «Με ραγισμένη καρδιά θρηνούμε τον τραγικό θάνατο ενός από τους καλύτερους παίκτες μας και σπουδαίου χαρακτήρα, του Νάιαλ Ο Μπράιεν».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Νάιαλ είχε έναν μεγάλο κύκλο φίλων, οι οποίοι θα τον θυμούνται πάντα ως έναν δημοφιλή νέο γεμάτο ενέργεια και ζωντάνια.

Ο Ιρλανδός τουρίστας μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στις 6 το πρωί και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του Κέντρου Υγείας κατέληξε.

Το Κέντρο Υγείας δέχτηκε 3 κλήσεις από το 112, την αστυνομία και έναν περαστικό για ένα νέο παιδί που βρισκόταν σε κακή κατάσταση και αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο.



Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις