Site icon NewsIT

Ήπειρος: Ακρωτηριάστηκε το χέρι παιδιού σε πλυντήριο ρούχων – Κατέρρευσε από τους φρικτούς πόνους μέσα σε μια λίμνη αίματος!

26.07.2014 | 16:46
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

- Το άτυχο αγοράκι, ηλικίας 3 ετών έβαλε το χέρι του στο πλυντήριο, ενώ αυτό ήταν σε λειτουργία στο σπίτι - Οι φωνές του παιδιού ξεσήκωσαν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στα Σύβοτα όπου βρισκόταν - Η γιαγιά μπήκε πρώτη στο μπάνιο και βρήκε το εγγονάκι της να σφαδάζει από τους πόνους - Σε εξέλιξη λεπτή χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων για να σωθεί το δεξί χεράκι του τρίχρονου

Ασθενοφόρο απο την Ηγουμενίτσα μετέφερε το μεσημέρι λίγο μετά τη 13.30, ένα παιδάκι απο τα Σύβοτα με ακρωτηριασμένο το χέρι του, στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα.

Το μικρό αγοράκι ηλικίας 3 ετών διέφυγε της προσοχής της γιαγιάς του, άνοιξε το πλυντήριο ρούχων την ώρα που ήταν σε λειτουργία και έβαλε μέσα το χεράκι του. Οι φωνές του παιδιού ξεσήκωσαν το σπίτι αλλά το κακό είχε ήδη γίνει.

Όταν μπήκε στο μπάνιο η γιαγιά του, βρήκε το παιδί μέσα σε μια λίμνη αίματος και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Το άτυχο παιδί που κατέρρευσε στο σημείο από τους φρικτούς πόνους, μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Οι γιατροί καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να σώσουν το χέρι του μικρού, με τη γιαγιά του να είναι σε άθλια κατάσταση κοντά του…

Πηγή: epirus-tv

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σπάρτη: Αυτοψία στον τόπο της αεροπορικής τραγωδίας – Δύο νεκροί από τη συντριβή του αεροσκάφους – Άνοιξαν το αλεξίπτωτο αλλά δεν τα κατάφεραν!

Καρδίτσα: Έτσι σκοτώθηκε ο νονός στο γλέντι μετά τη βάπτιση – Αποκαλύψεις για την τραγωδία που βύθισε στο πένθος Κρήτη και Θεσσαλία!

Μαγνησία: Σπαραγμός στην εθνική οδό για τις δύο αδερφές και το φίλο τους που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – Δείτε φωτό και βίντεο!

Λάρισα: Αιφνιδιαστικό λουκέτο χρηματιστηριακής εταιρείας αφήνει επί ”ξύλου κρεμάμενους” τους επενδυτές – Απάτη ύψους 1.500.000€!

Πάτρα: Άνοιξε την πόρτα του ξενοδοχείου και έπεσε πάνω στον κουμπάρο – Η απόλυση από την τράπεζα και οι σκηνές απείρου κάλλους…

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version