Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ήπειρος: Αναβιώνει ο μυστηριώδης θάνατος της 15χρονης Κωνσταντίνας – Στο εδώλιο ο ταξιτζής!

Ήπειρος: Αναβιώνει ο μυστηριώδης θάνατος της 15χρονης Κωνσταντίνας – Στο εδώλιο ο ταξιτζής!

Ο θάνατος του άτυχου κοριτσιού και οι καταγγελίες για τις συνθήκες που τον προκάλεσαν, έγιναν κεντρικό θέμα συζήτησης στα Γιάννενα και όχι μόνο. Πρόσωπο κλειδί ο ταξιτζής…

Την πόρτα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στην Πρέβεζα, πέρασε λίγο πριν τις 09.00 ο οδηγός ταξί, στο όχημα του οποίου επέβαινε τον Νοέμβριο του 2014, η 15χρονη τότε Κωνσταντίνα Αναγνώστη που είχε μεταβεί από τα Ιωάννινα όπου διέμενε με τη μητέρα της στους Αγίους Σαράντα, προκειμένου να επισκεφθεί οδοντίατρο.

Κατά την επιστροφή της όμως από την Αλβανία στα Ιωάννινα το κορίτσι αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και λυποθύμισε μέσα στο ταξί. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο στους Αγίους Σαράντα όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της, με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην Αλβανία να δίχνει αρχικά ως αιτία θανάτου της, την εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο πατέρας όμως της 15χρονης που δεν πείστηκε για την αιτία θανάτου της κόρης του ξεκίνησε έναν αγώνα προκειμένου να αποδείξει τον πραγματικό λόγο που οδήγησε το παιδί του στο θάνατο. Έκτοτε οι εξελίξεις υπήρξαν ραγδαίες, με τον οδηγό του ταξί στο οποίο επέβαινε τότε η Κωνσταντίνα να κρίνεται προφυλακιστέος το περασμένο καλοκαίρι μετά την απολογία του στον ανακριτή Ιωαννίνων και σήμερα να κάθεται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Πρέβεζας, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο δια παραλείψεως.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Κωνσταντίνας πήγε στο νεκροτομείο για να δει τη σορό της κόρης του και διέκρινε κάποια σημάδια στο κορμί της. «Είδα το κορίτσι μου σε μία πολύ περίεργη κατάσταση Η μητέρα της ήθελε να την πάρει και να την θάψει στα Γιάννενα, εγώ όμως δεν θα το επιτρέψω, θέλω να γίνει εκ νέου νεκροψία και σε αυτό είμαι αμετάκλητος» ανέφερε τότε σε αλβανικό τηλεοπτικό δίκυτο.

Στο νοσοκομείο των Αγίων Σαράντα όπου μεταφέρθηκε, απλά πιστοποιήθηκε ο θάνατος της. Η αστυνομία διενεργεί εκτεταμένη έρευνά των συνθηκών θανάτου της 15χρονης.

Πηγή: epirus-tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις