Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ήπειρος: Εγκλωβισμένος ο δραπέτης Κούπα – Τι ψάχνουν στο κινητό του Κόλα…

ΦΩΤΟ από crimesonair
ΦΩΤΟ από crimesonair

Την ώρα που οι αστυνομικοί περιμένουν να πάρουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα από το κινητό του Κόλα, ο κλοιός γύρω από τον Ιλίρ Κούπα σφίγγει όλο και περισσότερο…

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες αστυνομίας και στρατού στην ευρύτερη περιοχή των ορίων μεταξύ Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων για τον εντοπισμό του συνεργού του Κόλα, επίσης δραπέτη των φυλακών Τρικάλων, Ιλίρ Κούπα, ο οποίος διέφυγε μετά τη συμπλοκή.

Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του Κούπα, σύμφωνα με την αστυνομία

Αξιωματικοί της αστυνομίας που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρούν πως ο Ιλίρ Κούπα κρύβεται σε χαράδρα και έχει εγκλωβιστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις που έχουν δημιουργήσει κλοιό γύρω του. Φαίνεται να μην μπορεί να βγει από εκεί για να αναζητήσει καταφύγιο ώστε να προμηθευτεί και με τρόφιμα. Υπενθυμίζεται πως ο επιστήθιος φίλος του Κόλα, πέταξε μετά τη συμπλοκή το αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε και ένα τάπερ με μαγειρεμένο ρύζι και πατάτες.

Οι άνδρες των ΕΚΑΜ έχουν αποκλείσει όλα τα μονοπάτια που χρησιμοποιούν οι έμποροι ναρκωτικών. Ερευνούν ακόμα και τις σπηλιές της περιοχής και θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου να εντοπίσουν τον Κούπα. Στις έρευνες παίρνει μέρος ελικόπτερο της αστυνομίας, ενώ μεγάλη βαρύτητα δίνεται και στις θερμικές κάμερες, που άλλωστε ήταν εκείνες που ”κάρφωσαν” τον Μάριαν Κόλα τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Περιμένουν απαντήσεις από το κινητό του Κόλα

Εκτός από το ραδιοφωνάκι, οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω στο άψυχο σώμα του Κόλα το κινητό του τηλέφωνο. Όλες αυτές τις μέρες, ο επικεφαλής των δραπετών έβγαζε την μπαταρία και την κάρτα sim για να μην εντοπίζεται, αλλά σύμφωνα με αστυνομικές πηγές υπήρξαν φορές που ο Κόλα συναρμολογούσε το κινητό του και συνομιλούσε με συνεργούς του.

Οι αστυνομικοί, θα εξετάσουν τις κλήσεις, για να διαπιστώσουν ποιοι ήταν οι συνεργοί αλλά και ποιο ήταν το κρησφύγετό τους. Ήδη το κινητό του δραπέτη που διακρίνεται στις επόμενες φωτογραφίες βρίσκεται εγκληματολογικά εργαστήρια, με τους αστυνομικούς να θεωρούν πως άμεσα θα πάρουν απαντήσεις…
Σε κύκλο το ραδιοφωνάκι του νεκρού δραπέτη Κόλα - ΦΩΤΟ από crimesonair
Λίγες ώρες μετά την αιματηρή συμπλοκή - ΦΩΤΟ από crimesonair
Από χαρτομάντηλα μέχρι όπλα δίπλα στο άψυχο σώμα του Μάριαν Κόλα - ΦΩΤΟ από crimesonair

Τι έδειξε η βαλλιστική εξέταση

Εν τω μεταξύ η αστυνομία ανακοίνωσε χθες το απόγευμα τα αποτελέσματα των βαλλιστικών εξετάσεων, που έδειξαν που είχε χρησιμοποιήσει το καλάσνικοφ που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία ο Μάριαν Κόλα. Όπως διαπιστώθηκε δεν είχε σκοτώσει με αυτό την άτυχη Κατερίνα από τα Ίσθμια και τον αστυνομικό Γιώργο Ανδριτσόπουλο στο Δίστομο, αλλά είχε πυροβολήσει τουλάχιστον 23 φορές με αυτό.
Το καλάσνικοφ του Μάριαν Κόλα - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στον επόμενο πίνακα βλέπετε που είχε χρησιμοποιήσει το καλάσνικοφ ο Αλβανός

ΚΑΛΥΚΕΣ ΜΕΡΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΛΥΚΕΣ
6 21-07-2013 Ενέδρα αστυνομικών στην Βροσύνα Ιωαννίνων
8 16-06-2013 Συμπλοκή με αστυνομικούς στη Βοιωτία
3 05-07-2013 Μπλόκο αστυνομίας στην Άρτα
6 05-07-2013 Σε κλεμμένο αγροτικό που άφησαν στην Φιλιππιάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ήπειρος: Σκότωσαν τον Μάριαν Κόλα – Βίντεο από το σημείο της συμπλοκής – Ο εντοπισμός και ο απόλυτος αιφνιδιασμός των δραπετών!

Ήπειρος: Νεκρός ο Μάριαν Κόλα – Αγωνία για τον αστυνομικό που τραυματίστηκε – ”Η μητέρα των μαχών” με τους Αλβανούς δραπέτες!

Ήπειρος: Το θανάσιμο μυστικό του Μάριαν Κόλα και τα τελευταία του λόγια!

Ήπειρος: Θέλουν ζωντανό τον Ιλίρ Κούπα – Ποιο είναι το πρωτοπαλίκαρο του Κόλα που διαφεύγει…

Αιτωλοακαρνανία: To ξέσπασμα της γυναίκας του αδικοχαμένου αστυνομικού για τον θάνατο του Κόλα!

Ήπειρος: ”Οι δραπέτες μπαινοβγαίνουν στην Αλβανία” – Τι αποκαλύπτει ο θείος του Μάριαν Κόλα!

Ήπειρος: Αποκάλυψη για τους Αλβανους δραπέτες – Σταμάτησαν και έβαλαν βενζίνη!

Βρέθηκε κι άλλο αυτοκίνητο που είχαν κλέψει οι δραπέτες – Άφαντοι οι ίδιοι

Άφαντοι οι δραπέτες παρά τα μπλόκα – Έχουν διαφύγει στην Αλβανία;

“Πάρτε τον Ριζάι στον Κορυδαλλό”

“Άνοιξε η γη και κατάπιε” τους δραπέτες! – Μπλόκα της αστυνομίας στα ελληνοαλβανικά σύνορα
Οι αδίστακτοι δραπέτες σχεδίαζαν την απόδραση του επικίνδυνου κακοποιού Αλκέτ Ριζάι! – Βρίσκονται μία ανάσα από τα σύνορα

Μία ανάσα από τα σύνορα οι αδίστακτοι δραπέτες – 8 επίλεκτες ομάδες με θερμικές κάμερες τους ψάχνουν μέσα σε φυτείες καλαμποκιού

Μπλόκα από τον Αχέροντα μέχρι την ελληνοαλβανική μεθόριο για τους επικίνδυνους δραπέτες! – Τι λένε οι άνθρωποι που τους είδαν! ΒΙΝΤΕΟ

Ήπειρος: ”Πόλεμος” στον Αχέροντα για τους Αλβανούς δραπέτες – Άγνωστες πτυχές της τελευταίας μάχης – Πυροβολούσε με καλάσνικοφ ο Μάριαν Κόλα!

Ήπειρος: Έτσι έγινε η νέα μάχη με τους Αλβανούς δραπέτες – Σκηνικό πολέμου στον ποταμό Αχέροντα – Τι βρήκε και τι φοβάται η αστυνομία…

Δυτική Ελλάδα: Στα ίχνη των Αλβανών δραπετών – Θέμα τιμής η σύλληψη του Κόλα!

Αιτωλοακαρνανία: Άγριο κυνήγι για τους 4 Αλβανούς δραπέτες – Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νεκρών – Ποιος ήταν ο θείος του δραπέτη που σκοτώθηκε!

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ.: Αυτοί είναι οι δύο δραπέτες που έπεσαν νεκροί από τα πυρά των αστυνομικών

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε