Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ήπειρος: Στο Μικρό και στο Μεγάλο Πάπιγκο νιώθεις βασιλιάς

Ήπειρος: Στο Μικρό και στο Μεγάλο Πάπιγκο νιώθεις βασιλιάς

Ένα μοναδικό βίντεο από drone βγήκε στη δημοσιότητα, στο οποίο αποκαλύπτονται οι ομορφιές της Ηπείρου και συγκεκριμένα οι μαγευτικοί μαχαλάδες στο Μικρό και στο Μεγάλο Πάπιγκο.

Το drone του Up Stories ταξίδεψε σε αυτούς τους μαχαλάδες της Ηπείρου, εκεί όπου η μοναδική και ασύλληπτη ομορφιά του Πάπιγκου μαγεύει τους επισκέπτες και τους κάνει να νιώθουν σαν βασιλιάδες.

Το Πάπιγκο βρίσκεται 63 χλμ μακριά από τα Ιωάννινα, 345 χλμ περίπου από την Θεσσαλονίκη μέσω Εγνατίας οδού και 485 χλμ από την Αθήνα περνώντας από την γέφυρα Ρίου Αντίρριου. Φτάνοντας στο Πάπιγκο αφήνεις το αυτοκίνητο σου στον πρώτο χώρο στάθμευσης και ξεκινάς την περιπλάνηση στο χωριό, το οποίο σε αφήνει άναυδο με την άγρια ομορφιά του.

Μάλιστα, όσοι το έχουν επισκεφθεί, τονίζουν και τις Κολυμπήθρες, τις οποίες δεν πρέπει να ξεχάσει κάποιος να δει όταν βρεθεί εκεί. Οι Κολυμπήθρες είναι ένας εντυπωσιακός πέτρινος γεωλογικός σχηματισμός στον οποίο βρίσκονται μικρές φυσικές πισινούλες (βάθρες) με πεντακάθαρα νερά τις οποίες μάλιστα, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αρκετοί τις προτιμούν για μία δροσερή ως και κρύα βουτιά.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις