Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Εικόνες από τον έναν τόνο χασίς που βρέθηκε στα Γιάννενα!

Εικόνες από τον έναν τόνο χασίς που βρέθηκε στα Γιάννενα!
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Ο σχεδόν ένας τόνος κάνναβης, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σε κλεμμένο φορτηγό, στη διασταύρωση Ελεούσας Ιωαννίνων, που οδηγούσε 30χρονος αλλοδαπός, ο οποίος και συνελήφθη.

Σε βάρος του 30χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της εισαγωγής, μεταφοράς κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί, το πρωί στη διασταύρωση Ελεούσας Ιωαννίνων, ακινητοποίησαν για έλεγχο το φορτηγό και μετά από έρευνα που έγινε σε αυτό, βρέθηκε στο εσωτερικό του σημαντική ποσότητα κάνναβης.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 591 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 951 κιλών και 650 γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι για το παραπάνω όχημα, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών, είχε δηλωθεί κλοπή την 05-04-2019 στο Τμήμα Ασφάλειας Πατησίων Αττικής, ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε ήταν πλαστές.

Το κλεμμένο όχημα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη, κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση κάνει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ιωαννίνων.

Ήπειρος Τελευταίες ειδήσεις