Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρέβεζα: Άνοιξαν στον “υπάλληλο της ΔΕΗ” και το μετάνιωσαν πικρά

Πρέβεζα: Άνοιξαν στον “υπάλληλο της ΔΕΗ” και το μετάνιωσαν πικρά
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIME

Εξιχνιάστηκαν, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, δύο υποθέσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων γυναικών, που έγιναν στην πόλη της Πρέβεζας, από δράστη που προσποιούνταν τον υπάλληλο της ΔΕΗ.

Πρόκειται για 39χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στις 10 και στις 30 Ιουλίου, στην πόλη της Πρέβεζας, ο 39χρονος προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ, μπήκε σε σπίτια δύο ηλικιωμένων γυναικών, ηλικίας 89 και 91 ετών και προφασιζόμενος κίνδυνο πρόκλησης βραχυκυκλώματος ή πυρκαγιάς κατάφερε να τις πείσει να συγκεντρώσουν χρήματα και χρυσαφικά σε σημείο του σπιτιού τους, για δήθεν προστασία τους κατά την διάρκεια υποτιθέμενων εργασιών και στη συνέχεια αποσπώντας την προσοχή τους να τους τα αφαιρέσει.

Επιπρόσθετα, ο δράστης αφαίρεσε από το σπίτι της 91χρονης και τραπεζική κάρτα με την οποία στη συνέχεια έκανε ανάληψη από ΑΤΜ τραπεζικού υποκαταστήματος, αφαιρώντας από το λογαριασμό της χρηματικό ποσό.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση κάνει το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Πηγή: mypreveza

Ήπειρος Τελευταίες ειδήσεις