Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ανέβασε στο facebook αυτή τη φωτογραφία και προκάλεσε αντιδράσεις [pic]

ΦΩΤΟ από candianews.gr
ΦΩΤΟ από candianews.gr

Η εικόνα έρχεται μέσα από λεωφορείο των ΚΤΕΛ, στο δρομολόγιο από Πόρο έως Χερσόνησο. Η γυναίκα που βρίσκεται μέσα περιγράφει τα όσα έγιναν…

Με μήνυμα της μια γυναίκα καταγγέλλει τη μη ασφαλή μεταφορά σε δρομολόγιο του ΚΤΕΛ χθες το πρωί, καθώς όπως αναφέρει, περίπου 10 επιβάτες, λόγω πλήθους κόσμου στο λεωφορείο, ήταν όρθιοι στο δρομολόγιο από Πόρο έως Χερσόνησο! Στην καταγγελία της επισυνάπτει την παρακάτω φωτογραφία και αναφέρει…

”Επισυνάπτω μια φωτογραφία από λεωφορείο υπεραστικού ΚΤΕΛ, δρομολόγιο Ηράκλειο – Μάλια στις 7 το πρωί 3-7-2017, αμέσως μετά τη στάση Ν. Αλικαρνασσού. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο εξυπηρετεί τον κόσμο που μεταφέρεται στην εργασία του καθημερινά εκείνη την ώρα καθώς επίσης και επιβάτες που φτάνουν από το λιμάνι του Ηρακλείου, και ως γνωστόν, κατά τους θερινούς μήνες η κίνηση είναι πολύ πιο αυξημένη.

Από τη στάση στον Πόρο μέχρι και τη Χερσόνησο, υπήρχαν όρθιοι επιβάτες (γύρω στους 10 ). Αν πιστεύουν οι υπεύθυνοι δρομολογίων του ΚΤΕΛ, ότι με αυτό τον τρόπο μεριμνούν για την ασφαλή μεταφορά των επιβατών και τηρούνται σωστά οι κανονισμοί των ΚΤΕΛ, να μας το δηλώσουν κι επίσημα, γιατί τηλεφωνικά δεν δόθηκε κάποια σοβαρή απάντηση”.

Οι αντιδράσεις στο facebook ήταν μοιρασμένες. Κάποιοι έλεγαν πως αυτό είναι κάτι συνηθισμένο και δεν θα πρέπει να γίνεται θέμα συζήτησης και άλλοι ζητούσαν από τη διοίκηση των ΚΤΕΛ να πάρει μέτρα για τους επιβάτες.

Πηγή: candianews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε