Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Αυτοκτονία σε παραλία – Συγκλονίζει το άγνωστο δράμα του αυτόχειρα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στα χέρια της αστυνομίας το τελευταίο σημείωμα του 47χρονου αυτόχειρα. Δάκρυα και πίκρα για τα αίτια της αυτοκτονίας…

Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να δώσει ένας 47χρονος άνδρας από την περιοχή των Γουβών, τα ξημερώματα. Το Λιμενικό ενημερώθηκε το πρωί από συγγενικό πρόσωπο του άνδρα, πως είχε φύγει από το σπίτι το βράδυ και δεν είχε επιστρέψει. Το όχημα και τα ρούχα του εντοπίστηκαν σε βράχια κοντά στη θάλασσα ,κοντά στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης. Τότε, δύο περιπολικά σκάφη και ένα όχημα του λιμενικού ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή.

Τελικά, το λιμενικό εντόπισε το πτώμα στην παραλία των Γουβών. Mεταφέρθηκε στη μαρίνα και από εκεί με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από τους γιατρούς. Μπορεί τα πρώτα στοιχεία να “έδειχναν” πνιγμό ωστόσο νέες πληροφορίες “είδαν” το “φως” της δημοσιότητας. Η έρευνα των αρχών αποκάλυψε πως δεν πρόκειται για δυστύχημα αλλά για αυτοκτονία.

Ο 47χρονος άνδρας προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Υπέφερε από αφόρητους πόνους αλλά και ψυχολογικά προβλήματα ύστερα από τροχαίο ατύχημα. Επί μία δεκαετία “κουβαλούσε το σταυρό” του ωστόσο τα ξημερώματα, λύγισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος άφησε σημείωμα λίγο πριν την αυτοκτονία, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό τι έγραφε. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου…

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε