Τοπικά Νέα

Ηράκλειο: Δεν ήθελε να ζήσει άλλο χωρίς την γυναίκα του!

Προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του επειδή τον εγκατέλειψε η γυναίκα του μαζί με τα παιδιά τους...

Όλα έγιναν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (22-01-2011), όταν ένας νεαρός μετανάστης, σύμφωνα με το cretalive, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει επειδή τον εγκατέλειψε η σύζυγος του, παίρνοντας μαζί της τα παιδιά τους.

Ο μετανάστης ανέβηκε στη γέφυρα της εθνικής οδού, στον κόμβο του Κατσαμπά, απειλώντας να πέσει στο κενό. Ωστόσο, διερχόμενοι ενημέρωσαν το Κέντρο Άμεσης Δράσης και οι στυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν  λίγο αργότερα να τον πείσουν να απομακρυνθεί και να τους ακολουθήσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα