Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Το διαμέρισμα της ακολασίας – Αποκαλύψεις για το ροζ σκάνδαλο που αναστατώνει την πόλη!

Ηράκλειο: Το διαμέρισμα της ακολασίας – Αποκαλύψεις για το ροζ σκάνδαλο που αναστατώνει την πόλη!

Το θέμα είχε γίνει από καιρό θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία. Πλέον ήρθαν και οι αποκαλύψεις…

Σε παράνομο οίκο ανοχής είχε μετατρέψει το σπίτι της μια 56χρονη γυναίκα, η οποία όχι μόνο κανόνιζε «ροζ» ραντεβού για τρεις κοπέλες από τη Ρωσία, αλλά και διέθετε το σπίτι της για τις ερωτικές συνευρέσεις, με το… αζημίωτο.

Μια «έκπληξη» λοιπόν περίμενε τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, όταν μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν στο σπίτι μιας 56χρονης Γεωργιανής διαπίστωσαν ότι αυτό λειτουργούσε παράνομα ως οίκος ανοχής.

Από την προανάκριση, προέκυψε ότι η 56χρονη κανόνιζε η ίδια τα ραντεβού, για τις ερωτικές συνευρέσεις τριών γυναικών από τη Ρωσία, ηλικίας 31, 34 και 42 ετών, έναντι χρηματικής αμοιβής. Η 56χρονη συνελήφθη κατηγορούμενη για το αδίκημα της διευκόλυνσης ακολασίας και οι τρεις γυναίκες για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.

Σύμφωνα μάλιστα με το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, σε βάρος της 34χρονης και της 42χρονης, θα εφαρμοστεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης, διότι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής τους στη χώρα. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις