Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Δικογραφία κατά γνωστού μουσικού για «τρελή» πορεία – Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ

Ηράκλειο: Δικογραφία κατά γνωστού μουσικού για «τρελή» πορεία – Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ

Μετά από εισαγγελική εντολή, αφέθηκε το πρωί της Τετάρτης ελεύθερος ο πολύ  γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης, ο οποίος, συνελήφθη μετά από μια “επεισοδιακή” πορεία με το αυτοκίνητό του από την περιοχή της Μεσαράς ως το Ηράκλειο.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας εντοπίστηκε να έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ για να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του χρειάστηκε να δημιουργήσουν κλοιό τέσσερα περιπολικά σύμφωνα με το cretalive.gr.

Μετά την σύλληψή του από άνδρες του Τμήματος ΒΟΑΚ οδηγήθηκε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου, όπου και παρέμεινε όλη τη νύχτα, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία από το Τμήμα Τροχαίας.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις, κυρίως για το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης της κρητικής μουσικής χαρακτηρίζεται από τους πλέον σοβαρούς του κλάδου, με σημαντική πορεία. Είναι δε ενδεικτικό ότι πρόκειται για καλλιτέχνη που έχει εκφράσει πολύ συχνά την αντίθεσή του στο φαινόμενο των άσκοπων πυροβολισμών στη διάρκεια γλεντιών, στα οποία έχει κληθεί να παίξει μουσική αλλά και στις γνωστές “κούπες”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις