Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: Δίνει τη δική της εκδοχή η 24χρονη που κατηγορείται για κλοπή 800 € από οδηγό ταξί

Ηράκλειο: Δίνει τη δική της εκδοχή η 24χρονη που κατηγορείται για κλοπή 800 € από οδηγό ταξί

Στα χέρια της αστυνομίας η 24χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο, μετά την καταγγελία ταξιτζή. Έρευνες για τα όσα έγιναν στην επίμαχη κούρσα…

Νέα αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης της 24χρονης η οποία κατηγορείται ότι έκλεψε 800 ευρώ από 60χρονο οδηγό ταξί, όταν εκείνος την πήρε κούρσα από Αμμουδάρα για Ηράκλειο τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής.

Η πρόεδρος του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελιοδικείου Ηρακλείου έκρινε ότι πρέπει να προσέλθει και να καταθέσει ο αστυνομικός που χειρίστηκε την υπόθεση γιατί “υπάρχουν κάποια κενά” και άρα η δική του μαρτυρία θα βοηθήσει στη διευκρίνησή τους.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στη νεαρή γυναίκα έχει ασκηθεί δίωξη για κλοπή, ωστόσο η ίδια έδωσε ενώπιον της εισαγγελικής αρχής μια διαφορετική διάσταση ως προς τι έγινε το μοιραίο βράδυ και στη διάρκεια της κούρσας. Η 24χρονη παραδέχεται ότι πήρε κάποια χρήματα αλλά δεν ήταν κλοπή, όπως είπε, αλλά και ότι δεν πήρε 800 ευρώ αλλά 400. 

Από την πλευρά του ο οδηγός επιμένει ότι πήρε την 24χρονη γυναίκα κούρσα και ότι δεν υπάρχει οποιοδήποτε προσωπικό θέμα. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις