Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: Εικόνες και βίντεο από το σημείο που πυροβολήθηκε ο 36χρονος – Μπήκε στο χειρουργείο

Ηράκλειο: Εικόνες και βίντεο από το σημείο που πυροβολήθηκε ο 36χρονος – Μπήκε στο χειρουργείο

Σοκ έχει προκαλέσει το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο χωριό Επισκοπή του Δήμου Χερσονήσου στην Κρήτη με έναν άνδρα να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Το Creta24 μάλιστα έφερε στο φως εικόνες και βίντεο από το σημείο που έγινε το αιματηρό συμβάν.

Ολα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, όπου από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας 36χρονος άνδρας, στο πίσω μέρος του σώματος του

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφέρει τον τραυματία στο εφημερεύον νοσοκομείο, έχοντας τις αισθήσεις του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 81χρονος ηλικιωμένος εντόπισε τον 36χρονο μέσα στο σπίτι του, την ώρα που πήγε να του κλέψει μια.. τενέκα με λάδι! Αμέσως μετά, ο ηλικιωμένος «τράβηξε» την καραμπίνα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στην ωμοπλάτη τον δεύτερο.

Ο 36χρονος εντοπίστηκε σε παρακείμενη οικοδομή, η οποία είχε γεμίσει αίματα. Ο 36χρονος άνδρας βρίσκεται στο ΠΑΓΝΗ, με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται σοβαρή ενώ φέρει τραύματα στο πίσω μέρος του σώματος του και συγκεκριμένα στην αριστερή ωμοπλάτη και υποστηρίζεται αιμοδυναμικά.

Ο 81χρονος άνδρας, βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. όπου αναμένεται να δώσει τις πρώτες εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβη.

Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και στην εκπομπή Live με την Αντιγόνη, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης σημείωσε πως η κατάσταση της υγείας του 36χρονου κρίνεται σταθερή ενώ έχει αιμοπνευμοθώρακα, το χορηγήθηκαν περίπου 200 cc αίμα ενώ πραγματοποιήθηκε και αξονική τομογραφία.

«Είναι γεμάτος σκάγια αλλά είναι αιμοδυναμικά σταθερός, θα τον κρατήσουμε για παρακολούθηση στο νοσοκομείο, ωστόσο προς το παρόν δεν χρειάζεται να εισαχθεί στο χειρουργείο» τόνισε ο κ. Χαλκιαδάκης.

Οι λεπτομέρειες του περιστατικού

Την ίδια στιγμή, σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες του Creta24, για το αιματηρό περιστατικό. Όλα συνέβησαν όταν ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε ότι έλειπε η τενέκα του λαδιού, την οποία είχε πάρει προηγουμένως ο 36χρονος τραυματίας από την αποθήκη όπου ήταν.

Κατά πληροφορίες, ο ηλικιωμένος είδε το χυμένο λάδι, ακολούθησε τον 36χρονο όπου τον εντόπισε στο δρόμο. Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα, πιάστηκαν στα χέρια ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες που αναφέρουν ότι ο νεότερος χτύπησε τον 81χρονο, τον ακολούθησε μέχρι το σπίτι και τον χτύπησε. Ο ηλικιωμένος μπήκε στο σπίτι, όπου πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε δύο φορές.

Ο ηλικιωμένος παρέδωσε το όπλο του αιματηρού περιστατικού στις αρχές ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 36χρονος χτυπήθηκε από ένα σκάγι και αμέσως μετά έτρεξε να κρυφτεί. Οι μαρτυρίες που έχουν στα χέρια τους οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαιώνουν τα όσα ισχυρίζεται ο ηλικιωμένος ενώ πηγές τονίζουν πως το θύμα της επίθεσης έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις