Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: Επέστρεψε στο ξενοδοχείο και βρήκε τον φίλο του νεκρό μέσα στο δωμάτιο που έμεναν μαζί

Ηράκλειο: Επέστρεψε στο ξενοδοχείο και βρήκε τον φίλο του νεκρό μέσα στο δωμάτιο που έμεναν μαζί
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σε κατάσταση σοκ ο φίλος του θύματος στο Ηράκλειο από τις εικόνες που είδε στο ξενοδοχείο. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δώσει απαντήσεις στους γρίφους της τραγωδίας…

Οι διακοπές τους, στην Κρήτη και το Ηράκλειο, έμελλε να είναι οι τελευταίες για τον έναν από τους δύο φίλους, που είχαν φτάσει μαζί. Ο 59χρονος υπέκυψε στο ξενοδοχείο, μέσα στο δωμάτιό του, ενώ ο φίλος του απουσίαζε. Η τραγωδία έγινε γνωστή όταν εκείνος επέστρεψε και μπήκε στο δωμάτιο. Οι φωνές του, ξεσήκωσαν όλο το ξενοδοχείο, με τη διεύθυνση να καλεί ασθενοφόρο και την αστυνομία.

Νέα τραγωδία σημειώθηκε σε ξενοδοχείο της Κρήτης όταν τουρίστας που ήρθε να απολαύσει μέρες ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης στο νησί, βρέθηκε νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα (31-08-2022) σε ξενοδοχείο στη Χερσόνησο όταν ο συγκάτοικος του άτυχου άνδρα γύρισε στο δώματιο και βρήκε τον φίλο του νεκρό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, πρόκειται για Ολλανδό ηλικίας 59 ετών ο οποίος έπασχε από σοβαρά προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα υπέφερε από καρδιακή ανεπάρκεια.

Στο σημείο έσπευσε πλήρωμα του ΕΚΑΒ το οποίο δυστυχώς στάθηκε αδύνατον να προσφέρει οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια στον άτυχο Ολλανδό καθώς ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η σορός του 59χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου η νεκροψία – νεκροτομή θα πιστοποιήσει με τον πλέον επίσημο τρόπο τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατον τον Ολλανδό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις