Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ηράκλειο: Έπιασαν και τον δεύτερο ληστή του ταξιτζή – Επίθεση με σφυρί και ζώνη!

Ηράκλειο: Έπιασαν και τον δεύτερο ληστή του ταξιτζή – Επίθεση με σφυρί και ζώνη!

O άτυχος ταξιτζής παγιδεύτηκε και δέχτηκε άγρια επίθεση. Κάτοικοι της περιοχής δεν έμειναν απαθείς…

Ένα ακόμη άτομο συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για την υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για 25χρονο Ρουμάνο, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού και κατηγορείται μαζί με έναν 23χρονο ότι επιτέθηκαν και λήστεψαν επαγγελματία οδηγό ταξί. Ο 25χρονος, εντοπίστηκε σε αγροτικό δρόμο στο Πετροκεφάλι.

Όλα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης όταν ο 59χρονος ταξιτζής μετέφερε δύο άτομα, τα οποία με την απειλή μαχαιριού, κατάφεραν και του πήραν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων των ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, προέκυψε ότι ο 23χρονος διέπραξε την εν λόγω ληστεία, μαζί με τον 25χρονο, ο οποίος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη, πριν λήξει το αυτόφωρο.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου ενώ και ο συνεργός του βρίσκεται σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις