Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: Επικίνδυνες καταστάσεις σε γαμήλιο γλέντι! Γαμπρός και νύφη έμαθαν τα νέα από αστυνομικούς

Ηράκλειο: Επικίνδυνες καταστάσεις σε γαμήλιο γλέντι! Γαμπρός και νύφη έμαθαν τα νέα από αστυνομικούς

Συνελήφθη το πρωί, σε περιοχή του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, 75χρονος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Η σύλληψη έγινε μετά από ρίψη πυροβολισμών, χθες το απόγευμα (22-02-2020), κατά της διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης. ‘Αμεσα ξεκίνησαν έρευνες των αστυνομικών, στο πλαίσιο των οποίων και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι του 75χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 φυσίγγια και 29 κάλυκες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το άτομο που συνελήφθη, είχε αποχωρήσει από το κέντρο διασκέδασης όπου γινόταν το γλέντι του γάμου, με τις Αρχές να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν καθ’οδόν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαμε και δεύτερη σύλληψη, αυτή την φορά στην περιοχή του Πύργου, καθώς σε έρευνα που έγινε σε σπίτι, και ενω βρισκόταν σε εξέλιξη παρόμοια κοινωνική εκδήλωση, εντοπίστηκαν 200 σφαίρες με αποτέλεσμα οι αρχές να περάσουν χειροπέδες σε έναν ακόμα άνδρα. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις