Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Επίθεση με σουγιά από μαθητή σε συμμαθήτριά του μέσα στα εργαστήρια σχολείου

Ηράκλειο: Επίθεση με σουγιά από μαθητή σε συμμαθήτριά του μέσα στα εργαστήρια σχολείου

Η επίθεση στο Ηράκλειο προκαλεί έντονο προβληματισμό στην τοπική κοινωνία και την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης. Ο 17χρονος έβγαλε σουγιά και έσκισε τα ρούχα συμμαθήτριάς του…

Μαθητής έβγαλε σουγιά, απείλησε συμμαθήτρια του και στη συνέχεια της επιτέθηκε και της έσκισε το παντελόνι μέσα στα εργαστήρια! Το απίστευτο σκηνικό, που ήρθε να προστεθεί στα απανωτά κρούσματα βίας ανηλίκων, σημειώθηκε χθες το μεσημέρι (25-09-2023) στο Ηράκλειο και είχε ως αποτέλεσμα μετά από αναζητήσεις της αστυνομίας να συλληφθεί ο μαθητής και ο 50χρονος πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Όλα συνέβησαν στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας. Η μαθήτρια της Γ’Λυκείου είχε πάει με την τάξη της στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Ηρακλείου. Εκεί είχαν πάει και μαθητές από ένα άλλο σχολείο της περιοχής.

Ξαφνικά ο 17χρονος έβαγαλε από την τσέπη του ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι τύπου σουγιά και με απειλητικό ύφος το επέδειξε στη συμμαθήτρια του η οποία σε κατάσταση σοκ άρχισε να φωνάζει.

Στη συνέχεια της επιτέθηκε, της έσκισε το παντελόνι που φορούσε στο ύψος της δεξιάς εμπρόσθιας τσέπης και όταν κατάλαβε ότι είχε γίνει αντιληπτός από άλλα άτομα έτρεξε να εξαφανιστεί.

Η μικρή τρομοκρατημένη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση πήγε στην 40χρονη μητέρα της και με κλάματα της περιέγραψε την περιπέτεια που βίωσε μέσα στα εργαστήρια.

Αμεσως πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και μετά από αναζητήσεις συνελήφθει τόσο ο μαθητής, όσο και ο πατέρας του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις