Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Η άγνωστη οικογενειακή ιστορία του νεαρού που φέρεται να σκότωσε την κοπέλα του σε καυγά!

Ηράκλειο: Η άγνωστη οικογενειακή ιστορία του νεαρού που φέρεται να σκότωσε την κοπέλα του σε καυγά!

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την οικογένειά του. Πριν από χρόνια είχε γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης σε ολόκληρη τη χώρα…

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την οικογένεια του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 31χρονης κοπέλας στο Ηράκλειο. 16 χρόνια μετά από το θάνατο του αδελφού του, ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι από αστυνομικούς όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε δε σταμάτησε σε μπλόκο, το άλλο παιδί της οικογένειας κρατείται, κατηγορούμενος για  ανθρωποκτονία.

Η υπόθεση του νεαρού που άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ημέρες μετά το συμβάν, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και είχαν ξεσπάσει επεισόδια διαρκείας, ακόμη και με φωτιές στα παλιά γραφεία της Ασφάλειας Ηρακλείου.

Η μοίρα έμελε, όμως, να παίξει άλλο ένα άσχημο παιχνίδι στην οικογένεια, που ενώ πενθεί για το χαμό του ενός παιδιού της, βλέπει τον αδερφό του να οδηγείται σιδηροδέσμιος ενώπιον των Αρχών, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φίλης του, με την οποία έχει παραδεχτεί ότι καυγάδισαν, τράνταξε το λαιμό της κι όταν εκείνη ζαλίστηκε και ξάπλωσε, ο ίδιος έφυγε από το σπίτι στον Κατσαμπά.

Όπως είπε στις Αρχές, όταν επέστρεψε ήταν νεκρή. Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα αποκαλύφθηκε από την νεκροψία που έγινε στη νεαρή κοπέλα και έδειξε πως έφερε εκχυμώσεις σε όλο της το σώμα από πολλαπλά χτυπήματα, υποσκληρίδιο αιμάτωμα στο κεφάλι και ίχνη από προσπάθεια στραγγαλισμού στο λαιμό.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις