Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ηράκλειο: Η εξομολόγηση γυναίκας που έπεσε σε πηγάδι και κατάφερε να βγει μόνη της

Ηράκλειο: Η εξομολόγηση γυναίκας που έπεσε σε πηγάδι και κατάφερε να βγει μόνη της

Τα όσα έζησε στο Ηράκλειο όταν έπεσε σε πηγάδι βάθους τριών μέτρων, θα τα θυμάται λογικά για μια ζωή. Η γυναίκα περιγράφει πως βρέθηκε να δίνει μάχη ολομόναχη αλλά αποφασισμένη να τα καταφέρει…

Η γυναίκα επέστρεφε από νεκροταφείο στο Ηράκλειο, όταν χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε παγιδευμένη σε πηγάδι βάθους τριών μέτρων. Μόνη άρχισε να παλεύει για να σκαρφαλώσει και τελικά τα κατάφερε. Μπόρεσε και βγήκε με τα όσα έζησε εκείνα τα δραματικά λεπτά, να προκαλούν συζητήσεις στη γειτονιά που μένει και όχι μόνο. Το πηγάδι όπως αποδείχθηκε ήταν σφραγισμένο αλλά το τσιμέντο με τα χρόνια ήθελε αντικατάσταση. Όταν πάτησε στο σημείο αυτό υποχώρησε και η 51χρονη βρέθηκε μέσα στο πηγάδι.

Απίστευτη δύναμη ψυχής επέδειξε μια 51χρονη γυναίκα, η οποία το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης έπεσε μέσα σε πηγάδι 3 μέτρων και κατάφερε να βγει μόνη της, σκαρφαλώνοντας με την πλάτη και τα πόδια της.

Η γυναίκα είχε πάει στο νεκροταφείο του χωριού Γεράκι στο δήμο Μινώα Πεδιάδας στο Ηράκλειο, για να φροντίσει τον τάφο οικείου της προσώπου. Δεν γνώριζε όμως ότι λίγα μέτρα πιο κει, υπήρχε ένα πηγάδι το οποίο είχε σφραγιστεί με τσιμέντο και ήταν ετοιμόρροπο.

Έτσι, όταν πήγε να πάρει το λάστιχο του νεκροταφείου, όπως είπε η ίδια στην ΕΡΤ, πάτησε πάνω στο τσιμέντο και αυτό υποχώρησε, ρίχνοντάς την στον πάτο του πηγαδιού, με τη στάθμη του νερού να φτάνει στο 1,5 μέτρο.

Στην περιοχή δεν υπήρχε ψυχή ζώσα και έτσι δεν βρέθηκε κανείς να τη βοηθήσει. Η γυναίκα δεν το έβαλε κάτω και ξεκίνησε να σκαρφαλώνει με κινήσεις αιλουροειδούς, πατώντας στα τοιχώματα του πηγαδιού με την πλάτη και τα πόδια της.

Ένα σίδερο που βρέθηκε μπροστά της ήταν αυτό που την στήριξε, καθώς και ένα λάστιχο που έφτανε μέχρι το πηγάδι.

Αφού βγήκε σώα και αβλαβής, πήγε στο εφημερεύον νοσοκομείο στο Ηράκλειο, έχοντας στο σώμα της μόνο μερικούς μώλωπες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις