Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Η πιο μεγάλη μάχη για τη μικρή Μαρίνα – Το αγγελούδι στο δρόμο για τη σωτηρία [pics]

Ηράκλειο: Η πιο μεγάλη μάχη για τη μικρή Μαρίνα – Το αγγελούδι στο δρόμο για τη σωτηρία [pics]

Με τις ευχές και τη θετική ενέργεια όλων, η 4χρονη Μαρίνα από τις Αρχάνες επιβιβάστηκε το πρωί, μαζί με τους γονείς της, στο αεροπλάνο που θα τους μεταφέρει στη Γερμανία, προκειμένου το κοριτσάκι να υποβληθεί σε θεραπεία σε εξειδικευμένο κέντρο, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει…

Με τις ευχές και τη θετική ενέργεια όλων, η 4χρονη Μαρίνα από τις Αρχάνες επιβιβάστηκε το πρωί, μαζί με τους γονείς της, στο αεροπλάνο που θα τους μεταφέρει στη Γερμανία, προκειμένου το κοριτσάκι να υποβληθεί σε θεραπεία σε εξειδικευμένο κέντρο, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Τα έξοδα της θεραπείας, όπως γνωστοποίησε χθες, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ, ενώ συγκινητική ήταν η ανταπόκριση σύσσωμης της κοινωνίας της Κρήτης που θέλησε να συνδράμει στην προσπάθεια για το μικρό κοριτσάκι.

Το 4χρονο αγγελούδι θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι στη Γερμανία και συγκεκριμένα σε νοσοκομείο του Μονάχου. Σύμφωνα με τα συγγενικά της πρόσωπα είναι χαρούμενη και σε καλή ψυχολογία.

Καλημέρα σε όλο τον κόσμο…!!!Η μικρή μας Μαρίνα μπήκε επιτέλους στο αεροπλάνο προς Γερμανία με την συνοδεία των…

Gepostet von Αντωνης Παχακης am Montag, 28. Januar 2019

Ο θείος της Μαρίνας στην προσωπική του σελίδα στο facebook ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν στον δύσκολο αυτό αγώνα τους.

Επιτελους,ειμαστε στην ευχαριστη θεση να σας πουμε κ εμεις σαν οικογενεια οτι,ο ΕΟΠΥΥ ανελαβε την ευθυνη,να καληψει τα…

Gepostet von Αντωνης Παχακης am Montag, 28. Januar 2019

Πηγή: cretapost.gr, cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις