Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: Η πτήση που δύσκολα θα ξεχάσουν οι αεροσυνοδοί – Ο μεθυσμένος επιβάτης και τα απρόοπτα

Ηράκλειο: Η πτήση που δύσκολα θα ξεχάσουν οι αεροσυνοδοί – Ο μεθυσμένος επιβάτης και τα απρόοπτα

Το αεροπλάνο απογειώθηκε από την Αγγλία με τελικό προορισμό το Ηράκλειο στην Κρήτη. Η πτήση πήρε ξαφνικά απρόβλεπτη τροπή με τις αεροσυνοδούς να μην χαλαρώνουν ούτε στιγμή…

Η πτήση έκρυβε από Βρετανία για Ηράκλειο έκρυβε απρόοπτα, με ένα νεαρό επιβάτη να είναι μεθυσμένος και να προκαλεί με τη συμπεριφορά του, αλλεπάλληλα προβλήματα. Η πτήση βρήκε τις αεροσυνοδούς στο πόδι να προσπαθούν μάταια να τον ηρεμήσουν, για να μην ξεφύγουν τα πράγματα ακόμα περισσότερο. Ο Βρετανός που είχε ξεκινήσει για διακοπές στην Κρήτη, έδειχνε κατά διαστήματα να μην έχει συναίσθηση του τι κάνει μέσα στο αεροπλάνο.

Τα κρατητήρια και όχι το ξενοδοχείο του ήταν το πρώτο μέρος που συνάντησε στις διακοπές του στην Κρήτη ένας νεαρός Βρετανός, ο οποίος συνελήφθη με το που έφτασε στο νησί.

Ο 24χρονος χθες το βράδυ (05-05-2022) ταξίδευε αεροπορικώς από Βρετανία για Ηράκλειο. Ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, δεν συμμορφωνόταν στις υποδείξεις του προσωπικού και προκαλούσε αναστάτωση στην καμπίνα του αεροσκάφους κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Σύμφωνα με το creta24.gr, το πλήρωμα ενημέρωσε την αστυνομία του Ηρακλείου και μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε ο νεαρός συνελήφθη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις