Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Η στιγμή που οδηγός πάτησε 18χρονο επειδή του έκανε παρατήρηση

Ηράκλειο: Η στιγμή που οδηγός πάτησε 18χρονο επειδή του έκανε παρατήρηση

Απίστευτες σκηνές στο Ηράκλειο Κρήτης. Οδηγός πάτησε γκάζι και χτύπησε έναν 18χρονο μπροστά στα μάτια της παρέας του και των περαστικών. Το σοκαριστικό περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και προβλήθηκε στην εκπομπή Tlive του Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ήταν βράδυ της Τετάρτης (07.09.2022) στο Ηράκλειο Κρήτης στην πλατεία Ελευθερίας. Ένα αυτοκίνητο σταματά δίπλα στον 18χρονο. Εκείνος είπε στον οδηγό να μην κάνει επικίνδυνους ελιγμούς, αλλά ο δεύτερος αντέδρασε.

Αρχικά έκανε όπισθεν, μετά ανέπτυξε ξαφνικά ταχύτητα και χτύπησε τον νεαρό, εκτοξεύοντάς τον σχεδόν δύο μέτρα από την άσφαλτο!   

Το απίστευτο συμβάν «έπιασε» κάποια κάμερα και το οπτικοακουστικό υλικό μεταδόθηκε από την εκπομπή Tlive του Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ:

 

Τραυματισμένος ο 18χρονος σε διάφορα σημεία του σώματός του έχει στο πλευρό τους γονείς του, οι οποίοι προσπαθούν ακόμα να ξεπεράσουν το σοκ.    

Μάλιστα, ο πατέρας του νεαρού αποκαλύπτει ότι ο 18χρονος αντιμετωπίζει από το παρελθόν προβλήματα υγείας, που προκαλεί η επιληψία από την οποία πάσχει.

Ακούστε τον πατέρα να μιλά στην κάμερα του Tlive:

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις