Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας της 82χρονης και του 41χρονου» αποκαλύπτει φίλη του ζευγαριού της χρονιάς

Ηράκλειο: «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας της 82χρονης και του 41χρονου» αποκαλύπτει φίλη του ζευγαριού της χρονιάς

Το δικό τους love story, αψηφώντας τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει, ζουν στο Ηράκλειο Κρήτης η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, ενώ σύντομα αναμένεται και ο γάμος.

Μάλιστα, φίλη του ζευγαριού της χρονιάς από το Ηράκλειο Κρήτης, η κ. Φραγκιαδάκη, αποκάλυψε όλες τις «καυτές» λεπτομέρειες του αρραβώνα, του κεραυνοβόλου έρωτα από πλευράς του γαμπρού, αλλά και τον επικείμενο γάμο της 82χρονης με τον 41χρονο, οι οποίοι συζούν εδώ και 15 ημέρες στο χωριό Κρότος στη Μεσαρά.

«Εδώ στη Μεσαρά δεν παράγουμε μόνο τα καλύτερα αγροτικά προϊόντα. Παράγουμε και love stories», είπε, μιλώντας στην «Κοινωνία ώρα Mega» η κ. Φραγκιαδάκη, φίλη του ζευγαριού.

Όλα άρχισαν όταν ο κτηνοτρόφος Κωστής πήρε την απόφαση να φύγει από το χωριό του, το Ζαρό, και βρέθηκε στον Κρότο προκειμένου να ασκήσει καλύτερα το επάγγελμά του. Εκεί γνώρισε την Παρασκιώ, επίσης κτηνοτρόφο, και δεν χρειάστηκε πολύ για να πέσουν τα πρώτα βλέμματα και να φουντώσει ο έρωτας.

«Τρία χρόνια το δούλευε εκείνος στο μυαλό του. Την έβλεπε κάθε μέρα στο καφενείο. Δεν θέλει και πολύ… Ήρθανε κοντά, γιατί τα πάντα είναι θέμα επικοινωνίας», είπε η κ. Φραγκιαδάκη.

Αν και η Παρασκιώ αρχικά είχε ενδοιασμούς, τελικά ο έρωτας νίκησε και το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, ενώ σύντομα αναμένεται και ο γάμος τους.

«Ο Κωστής είναι αυτός που έκανε το πρώτο βήμα, αυτός επέμενε. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Είναι αταίριαστο, του έλεγα. Θα μπορούσε να είσαι και κοπέλι μου… Όμως αυτός επέμενε… Είδα ότι αυτά που έλεγε τα εννοούσε. Τι να κάνω λοιπόν, πείστηκα, του είπα το ΝΑΙ και από τότε είμαστε μαζί», εξομολογείται η Παρασκιώ.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του MEGA:

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις