Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: Η κακόγουστη πλάκα στην καθηγήτρια έκανε άνω κάτω το σχολείο – Για εξηγήσεις οι μαθητές!

Ηράκλειο: Η κακόγουστη πλάκα στην καθηγήτρια έκανε άνω κάτω το σχολείο – Για εξηγήσεις οι μαθητές!

Η κατάσταση στο σχολείο παραμένει έκρυθμη μετά τα όσα έγιναν στην τάξη. Το θέμα δεν κλείνει εύκολα, όπως πίστευαν οι μαθητές…

Μια πρωτόγνωρη κατάσταση βίωσαν οι μαθητές της  Α ´Λυκείου στο σχολείο της Επισκοπής, του δήμου Χερσονήσου στο Ηράκλειο.

Να πάρουμε τα πράγματα όμως με τη σειρά σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο cretalive από γονέα μαθήτριας του σχολείου: Από τον περασμένο Σεπτέμβριο τοποθετήθηκε στο σχολείο μια αναπληρώτρια καθηγήτρια που φαίνεται πως δεν είχε, λόγω και  της συμπεριφοράς της, καλή σχέση με τους μαθητές μιας τάξης του σχολείου  στην οποία έκανε μάθημα.

Λίγο πριν τις γιορτές έγινε ένα περιστατικό από αυτά που συμβαίνουν στα σχολεία, με τους μαθητές να τοποθετούν κόλα στο κάθισμα της καθηγήτριας, η οποία προφανώς δεν εκτίμησε την κακή επίδειξη χιούμορ και την καζούρα από πλευράς των μαθητών και κατήγγειλε το περιστατικό στη διεύθυνση του σχολείου.

Αφού κλήθηκαν οι μαθητές και ζήτησαν συγνώμη, δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις. Με την πυροσβεστική διάθεση του Διευθυντή του σχολείου, λόγω και του γιορτινού κλίματος των γιορτών φάνηκε να κλείνει το θέμα, έκλεισαν και τα σχολεία και μαθητές και οι οικογένειες τους θεώρησαν το θέμα ως λήξαν!

Το άνοιγμα χτες όμως των σχολείων επεφύλασσε μια δυσάρεστη εξέλιξη στους μαθητές που με πρόταση του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου… ξαναμπήκε το θέμα και μάλιστα πέρασαν ένας ένας όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες χωριστά από ένα ιδιότυπο δικαστήριο κεκλεισμένων των θυρών σε μια προσπάθεια να αναζητηθούν ο ένοχος ή οι ένοχοι!

“Μάλιστα ήταν τέτοιο η πιεστική κατάσταση που αντιμετώπισαν οι μαθητές, ώστε η πρόεδρος του ενός τμήματος του σχολείου που φαίνεται πως επειδή υπερασπίστηκε τους συμμαθητές της, ως πρόεδρος του 15μελους, στοχοποιήθηκε στην ιδιότυπη ανάκριση, ώστε επιστρέφοντας στο σπίτι της, επιβαρύνθηκε το αναπνευστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με αποτέλεσμα να πέσει στο κρεββάτι και οι αγωνιούντες γονείς (που δεν είχαν καν ενημερωθεί για τα διαδραματιζόμενα ) έκπληκτοι να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί” ανέφερε ο πατέρας!

Η κατάσταση είναι έκρυθμη στο σχολείο αφού το περιστατικό καταγγέλθηκε ήδη στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και θα έχει και συνέχεια αύριο στο σχολείο όπου οι γονείς θα δώσουν το παρόν για να λάβουν απαντήσεις.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις