Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: Καταγγελίες υποψηφίων του ΑΣΕΠ – Βρήκαν κλειστές πόρτες στο σχολείο θα εξετάζονταν

Ηράκλειο: Καταγγελίες υποψηφίων του ΑΣΕΠ – Βρήκαν κλειστές πόρτες στο σχολείο θα εξετάζονταν
Φωτογραφία αρχείου

Απίστευτες καταγγελίες έκαναν υποψήφιοι του ΑΣΕΠ στο Ηράκλειο, οι οποίοι σήμερα ήταν προγραμματισμένο να δώσουν εξετάσεις για το διαγωνισμό. 

Ωστόσο σύμφωνα με το cretalive.gr, οι υποψήφιοι του ΑΣΕΠ βρήκαν κλειστές πόρτες στο 2ο Λύκειο Ηρακλείου και περιμένουν εδώ και ώρες υπομονετικά να δουν τι θα γίνει.

Όπως λένε, δεν τους ανοίγει κανείς και δεν έχουν καμία απάντηση ενώ ο διαγωνισμός ξεκινά.

Κάποιοι υποψήφιοι έχουν πάει από την Ιεράπετρα, από τα ξημερώματα, κι ενώ οι άνθρωποι περίμεναν υπομονετικά να μπουν στο εξεταστικό κέντρο, αυτό δεν έγινε ποτέ!

Οι πόρτες είναι ερμητικά κλειστές και απαντήσεις δε δίνει κανείς!

Σύμφωνα με όσα προβλέπονται, στις 09:00 η εξέταση επρόκειτο να γίνει στην Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας με μέγιστη διάρκεια εξέτασης τις 2 ώρες και 45 λεπτά και στις 14:30 στις Γενικές Γνώσεις, με διάρκεια εξέτασης 2 ώρες και 30 λεπτά.

Η εξέταση και των δύο μαθημάτων προβλέπεται με την μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών και οι υποψήφιοι θα έπρεπε να βρίσκονται στα εξεταστικά κέντρα μία ώρα νωρίτερα, κάτι που έπραξαν αλλά δυστυχώς στο 2ο Λύκειο βρήκαν τις πόρτες κλειστές…

Στον διαγωνισμό οι υποψήφιοι καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γνώσεων γενικού περιεχομένου, καθώς και σε δοκιμασία δεξιοτήτων και εργασιακής αποτελεσματικότητας, η οποία αντικαθιστά την εργασιακή εμπειρία, που πλέον θα έχει σημαντικά μικρότερη βαρύτητα από άποψη μορίων. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις