Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: Κρεμάστηκε σκύλος που έμενε δεμένος και νηστικός!

ΦΩΤΟ από irakliolive.gr
ΦΩΤΟ από irakliolive.gr

Το σκυλάκι βρέθηκε κρεμασμένο από ένα σκοινί με το οποίο ήταν δεμένο στην καρότσα του αυτοκινήτου – Σκληρές εικόνες έξω από το Βενιζέλειο νοσοκομείο…

Μπροστά σε ένα φρικαλέο θέαμα βρέθηκαν χθες το πρωί (19-06-2014) όσοι αναγκάστηκαν να περάσουν τις κεντρικές πύλες του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου. Σε ένα φορτηγάκι που ήταν σταθμευμένο στο χώρο του πάρκινγκ ήταν  κρεμασμένο ένα σκυλί!

Σύμφωνα με το irakliolive.gr, αμέσως ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα άνδρες του οποίου έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι το άτυχο ζώο είχε κρεμαστεί από ένα σκοινί με το οποίο ήταν δεμένο στην καρότσα του αυτοκινήτου. Από τον αριθμό κυκλοφορίας αναζήτησαν και βρήκαν τον ιδιοκτήτη του οχήματος ο οποίος όμως… νοσηλευόταν στην αιματολογική κλινική του νοσοκομείου!

Όπως διαπιστώθηκε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου με καταγωγή από το Μυλοπόταμο αναγκάστηκε να πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, το άτυχο ζωντανό έμεινε δεμένο στην καρότσα και – νηστικό και διψασμένο καθώς ήταν – κρεμάστηκε από το σκοινί του ξεχασμένο εκεί!

Το αποτρόπαιο θέαμα σόκαρε τους διερχόμενους που κάλεσαν την αστυνομία η οποία με τη σειρά της … συνέλαβε τον κάτοχο του άτυχου ζώου και νοσηλευόμενο στην κλινική!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αχαϊα: Σκότωσε τη γυναίκα του γιατί μιλούσε στο τηλέφωνο – ”Την έσφαξα γιατί την άκουσα να τα λέει με τον εραστή της”!

Βόλος: Συγκλονίζει ο σπαραγμός της μάνας που βρήκε κρεμασμένο το παιδί της – Δάκρυα για την αυτοκτονία του βασανισμένου άντρα!

Χανιά: Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο του τερματοφύλακα Μιχάλη Φουντουλάκη – Τι έδειξαν οι εργαστηριακές εξετάσεις…

Πάτρα: Ντοκουμέντα στα μονοπάτια της πορνείας – Δεκάχρονα κορίτσια εκδίδονται για 5 ευρώ!


Κρήτη: Γνωρίστε τις καλλονές δισέγγονες του Ελευθέριου Βενιζέλου – Κάνουν καριέρα στις ΗΠΑ και μαγεύουν τα πλήθη (Φωτό)!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε