Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο Κρήτης: Χειροπέδες σε ληστή που είχε «ρημάξει» καταστήματα – Ταυτοποιήθηκε ένας ακόμα

Ηράκλειο Κρήτης: Χειροπέδες σε ληστή που είχε «ρημάξει» καταστήματα – Ταυτοποιήθηκε ένας ακόμα

Στη σύλληψη ενός ληστή αλλά και στην ταυτοποίηση ενός ακόμα ατόμου το οποίο μέσα σε λίγες ώρες προκάλεσε το φόβο και τον τρόμο σε επαγγελματίες της περιοχής, κατάφερε να φτάσει η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου Κρήτης.  

Οι άνδρες της συγκεκριμένης υπηρεσίας κατάφεραν  να περάσουν χειροπέδες μετά από συντονισμένη επιχείρηση στον 33χρονο ληστή. Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας το βιντεοληπτικό υλικό που είχαν στη διάθεση τους αλλά και τις καταθέσεις των μαρτύρων έφτασαν στα ίχνη του δράστη. Αφού εντόπισαν την κατοικία του ληστή, την έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση κι όταν ο 33χρονος εξήλθε από αυτή το συνέλαβαν.   

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί τη υποδιεύθυνσης Ασφαλείας το Ηρακλείου κατάφεραν να φτάσουν και στην ταυτότητα ενός ακόμα ακόμα ατόμου το οποίο μέσα σε λιγότερο από 24ώρες πραγματοποίησε τέσσερα «χτυπήματα» σε καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου. Σε αυτή την περίπτωση ο 31χρονος δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του είχε εισβάλλει σε κτηνιατρείο της περιοχής του Πόρου. Με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη από τον οποίο απέσπασε 200 ευρώ. 

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε διαρρήξει τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από τα οποία καταφέρει να αρπάξει συνολικά 450 ευρώ.    

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις