Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ξανά στο εδώλιο ο θείος που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών για τον βιασμό 9χρονου ανιψιού του

Ηράκλειο: Ξανά στο εδώλιο ο θείος που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών για τον βιασμό 9χρονου ανιψιού του

O βιασμός του ανήλικου παιδιού στο Ηράκλειο κράτησε δύο ολόκληρα χρόνια. Ο θείος του αρνείται από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες, αλλά δεν έχει καταφέρει να πείσει…

Ένα 9χρονο παιδί στο Ηράκλειο βίωσε την απόλυτη φρίκη στα χέρια του θείου του. Ο πρώτος βιασμός σημειώθηκε όταν το θύμα ήταν μόλις 9 ετών. Η υπόθεση ξεσκεπάστηκε μετά από καταγγελία που έκανε η γιαγιά του ανήλικου παιδιού. Ο δράστης που πρωτόδικα καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών, αρνείται από την πρώτη στιγμή τα πάντα. Κάνει λόγο για μια καλά οργανωμένη σκευωρία από ανθρώπους που θέλουν να του κάνουν κακό. Οι ισχυρισμοί του όμως δεν έπεισαν…

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης η εκδίκαση της υπόθεσης της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου αγοριού από τον θείο του, σε χωριό έξω από το Ηράκλειο. Στο εδώλιο κάθεται ο 62χρονος θείος του παιδιού, ο οποίος φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά από το το 2016 έως το 2018, δηλαδή από την τρυφερή ηλικία των 9 ετών έως τα 11.

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό είχε ξεκινήσει τον Οκτώβριο με τον κατηγορούμενο να αρνείται ξανά την κατηγορία που του αποδίδεται. Την αποδίδει σε εκδικητικά κίνητρα. Η κατάθεση της γιαγιάς του παιδιού πάντως, επιβεβαίωσε τα όσα αποτροπιαστικά φέρεται να έζησε στα χέρια του θείου του, το μικρό αγόρι.

Μάλιστα, στην κατάθεσή της, περιέγραψε με ανατριχιαστικές και σοκαριστικές λεπτομέρειες την “κόλαση”, που εμφανίζεται να γνώρισε το 9χρονο αγόρι κοντά στον 62χρονο.

Ο κατηγορούμενος πρωτοδίκως είχε κριθεί ομόφωνα ένοχος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου του είχε επιβάλει κατά συγχώνευση συνολική ποινή κάθειρξης 20 ετών, με εκτιτέα τα 15.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις