Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ματωμένος πρόγαμος – Στην εντατική από αδέσποτη σφαίρα μετά από μπαλωθιές!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το γλέντι τελείωσε με φωνές, πανικό και αίμα. Στην εντατική ο 45χρονος καλεσμένος που έπεσε μέσα σε μια λίμνη αίματος…

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ένας 45χρονος άνδρας που τραυματίστηκε από μπαλωθιές σε πρόγαμο στο Μεταξοχώρι του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, τα ξημερώματα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο Βενιζέλειο το οποίο δεν εφημέρευε, καθώς τα τραύματα του σε λαιμό, θώρακα και πλάτη ήταν σοβαρά. Γιατροί και νοσηλευτές του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και σταθεροποίησαν την κατάσταση της υγείας του. Μάλιστα ο 45χρονος διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε σε δυο προσαγωγές. Η εκδήλωση ήταν σε κλειστό κύκλο ενώ οι προσαχθέντες ήταν από το στενό οικογενειακό περιβάλλον. Με αφορμή την υπόθεση, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Βενιζέλειου νοσοκομείου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως ”με μεγάλη υπερηφάνεια συγχαίρει όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, που σήμερα ξημερώματα Παρασκευής για μια ακόμη φορά έδειξε το φιλότιμο και τον επαγγελματισμό του…

Τα ξημερώματα διεκομίσθει στο Βενιζέλειο με ιδιωτικό μέσο βαρύτατα τραυματισμένος πολίτης, σε μέρα μη εφημερίας του Νοσοκομείου, και άμεσα του παρασχέθησαν οι πρώτες βοήθειες, αποσοβώντας τα χειρότερα για την υγεία του. Άμεσα στο Τ.Ε.Π προσήλθε προσωπικό του Νοσοκομείου απο όλες τις κλινικές και τα τμήματα και με ταχύτατη και άψογη συνεργασία μεταξύ τους κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κάτασταση τους ασθενούς και να διακομισθεί με ασφάλεια στο εφημερεύον Νοσοκομείο.”

Πηγή: ekriti.gr, cretapost.gr, cretalive.gr
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε