Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Μυστήριο με αυτό το σκάφος που βγήκε από τη θάλασσα στη στεριά – Οι σκέψεις του λιμενικού

Ηράκλειο: Μυστήριο με αυτό το σκάφος που βγήκε από τη θάλασσα στη στεριά – Οι σκέψεις του λιμενικού

Μία περίεργη υπόθεση απασχολεί από το πρωί της Τρίτης τους αξιωματικούς του Κεντρικού Λιμεναρχείου στο Ηράκλειο. Σκάφος «ξεβράστηκε» στην παραλία του Καρτερού το οποίο φέρει ελληνική σημαία και κανένα άλλο στοιχείο που να οδηγεί τις αρχές στην ταυτότητα του ιδιοκτήτη του.

Το σκάφος ακυβέρνητο, λόγω των ισχυρών ανέμων ακινητοποιήθηκε στην ακτή. Στελέχη του Λιμενικού Σώματος αναζητούν τον ιδιοκτήτη του και από ποιο λιμάνι ξεκίνησε. Να σημειωθεί ότι κανένα σκάφος δεν εξέπεμψε σήμα κινδύνου και το σενάριο να κινδυνεύουν άνθρωποι στη θάλασσα είναι απίθανο.

Υπάλληλοι της πλαζ το εντόπισαν το πρωί της Τρίτης και ειδοποίησαν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου αφού πρώτα το έδεσαν πρόχειρα για να μην παρασυρθεί εκ νέου από τα δυνατά κύματα.

Σύμφωνα με ανθρώπους της θάλασσας πρόκειται για ταχύπλοο σκάφος μεγάλης αξίας και προκαλεί εντύπωση που ο ιδιοκτήτης δεν το έχει αναζητήσει και δεν έχει ειδοποιήσει τις αρχές. Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις