Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Ηράκλειο: Νέα κτηνωδία – Ζωοκλέφτες κρέμασαν σκύλο και τον έβλεπαν να σπαρταράει

Ηράκλειο: Νέα κτηνωδία – Ζωοκλέφτες κρέμασαν σκύλο και τον έβλεπαν να σπαρταράει
Eurokinissi (αρχείο)

Κάτοικοι χωριού του δήμου Μινώα Πεδιάδας Ηρακλείου ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα. Άγνωστοι είχαν κρεμάσει έναν σκύλο σε στάνη, ανάμεσα στα Πραιτώρια και τη Λιγόρτυνο.

Δύο νεαροί από το Μονοφάτσι, ένας 26χρονος και ένας 21χρονος στη διάρκεια ζωοκλοπής σε στάνη χωριού του δήμου Μινώα Πεδιάδας Ηρακλείου, είδαν τον άτυχο σκύλο, του πέρασαν από τον λαιμό ένα σχοινί και τον κρέμασαν από σιδερένια δοκό.

Σύμφωνα με το Creta24.gr, ο ιδιοκτήτης του ποιμνιοστασίου, είδε από τις κάμερες ασφαλείας που έχει τοποθετήσει, το φρικτό θέαμα που εκτυλίχθηκε στις 18 Ιανουαρίου, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Αρχανών-Αστερουσίων εντόπισαν τους δράστες, τους ταυτοποίησαν, όμως έχει παρέλθει το αυτόφωρο.

Το βίντεο που έχει καταγράψει το σκηνικό της ζωοκλοπής προκαλεί οργή καθώς ο ένας εκ των δραστών κρέμασε, ένα από τα σκυλιά του ιδιοκτήτη.

Όπως αναφέρει το Cretalive.gr, το σκυλί φαίνεται να έκανε χαρές στους δράστες, όσο εκείνοι προσπαθούσαν να κλέψουν δύο κατσίκες που ήταν ελεύθερες στον χώρο.

Με βάση τα όσα περιγράφουν αστυνομικοί κύκλοι, ο 26χρονος, πλησιάζει το σκυλί, του περνάει από το λαιμό ένα σχοινί και το κρεμάει από σιδερένια δοκό.

Εκείνο σπαρταράει όσο ξεψυχά και ένα άλλο σκυλάκι κλαίει από κάτω ακριβώς.

Την κάμερα την είχε τοποθετήσει ο ιδιοκτήτης της στάνης σε εσωτερικό χώρο και έτσι έχει καταγραφεί καρέ καρέ το αποτρόπαιο θέαμα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις