Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ο έλεγχος σε μπαρ της παραλιακής έφερε λουκέτο και πρόστιμο 15.000 ευρώ! Τι διαπίστωσαν οι ελεγκτές

Ηράκλειο: Ο έλεγχος σε μπαρ της παραλιακής έφερε λουκέτο και πρόστιμο 15.000 ευρώ! Τι διαπίστωσαν οι ελεγκτές
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ από intime

Μαύρη νύχτα για τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου στο Ηράκλειο. Οι ελεγκτές του έκοψαν βαρύ πρόστιμο, αλλά αυτό που προβληματίζει τον επιχειρηματία περισσότερο, είναι το λουκέτο, που είναι υποχρεωμένος να βάλει…

Βαριά «καμπάνα» έπεσε το βράδυ του Σαββάτου (04-07-2020) σε γνωστό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, επί της παραλιακής λεωφόρου στο Ηράκλειο, λόγω συνωστισμού. Ως γνωστόν εδώ και καιρό διεξάγονται σαρωτικοί έλεγχοι από τις αρμόδιες αρχές με ένα και μόνο σκοπό, την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή καταστάσεων που θα ευνοούν τη διασπορά του κορoνοϊού.

Τόσο το βράδυ της Παρασκευής όσο και το βράδυ του Σαββάτου, ελέγχθηκαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ηράκλειο και όπως διαπιστώθηκε το συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης δεν τηρούσε τους προβλεπόμενους κανόνες, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί βαρύ χρηματικό πρόστιμο 15.000 ευρώ αλλά και να μπει λουκέτο στο μαγαζί, για τις επόμενες 15 μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι και την προηγούμενη εβδομάδα είχε μπει λουκέτο και είχαν πέσει πρόστιμα σε 4 καφέ- μπαρ που όπως αποδείχτηκε δεν είχαν εφαρμόσει τους προβλεπόμενους κανόνες κατά της διασποράς του covid- 19 ενώ οι έλεγχοι πραγματοποιούνται από κλιμάκια στα οποία συμμετέχει η Αρχή Διαφάνειας, η αστυνομία και η δημοτική αστυνομία.

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις