Τετάρτη, 22 Μαΐ
28oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ο γιος «τσάκωσε» τον κλέφτη της μητέρας του και κατάφερε να τον παγιδέψει

Ηράκλειο: Ο γιος «τσάκωσε» τον κλέφτη της μητέρας του και κατάφερε να τον παγιδέψει

Ο 40χρονος δράστης συνελήφθη στο Ηράκλειο, με τους αστυνομικούς να ειδοποιούνται από τον γιο της γυναίκας, που έπεσε θύμα κλοπής

Πήγαινε στα σπίτια ηλικιωμένων δήθεν για να ζητήσει βοήθεια και με την μέθοδο της απασχόλησης, άρπαζε ό,τι χρήματα έβρισκε. Τα γρήγορα αντανακλαστικά του γιου 93χρονης γυναίκας, του τελευταίου από τα θύματα της δράσης του 40χρονου άνδρα, είχαν σαν αποτέλεσμα την σύλληψή του χθες, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου του 2023.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην ΕΡΤ, ο 40χρονος Ρομά, με τη μέθοδο της απασχόλησης είχε κλέψει χρήματα από τα σπίτια τουλάχιστον δύο υπερήλικων γυναικών στο Ηράκλειο, σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Την 1η Μαρτίου ο 40χρονος πήγε στο σπίτι γυναίκας 91ος ετών και με το πρόσχημα ότι είχε ανάγκη βοήθειας, άρπαξε το πορτοφόλι της στο οποίο είχε 350 ευρώ.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 7 Μαρτίου, πήγε στο σπίτι 93χρονης και με πανομοιότυπο τρόπο έκλεψε τα ελάχιστα χρήματα που βρήκε. Η παρουσία του, ωστόσο, προκάλεσε τις υποψίες του γιου της γυναίκας, που ειδοποίησε την Αστυνομία και λίγο αργότερα ο 40χρονος βρέθηκε με χειροπέδες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις