Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ο λυράρης του Σασμού ξεσπά για τον 66χρονο που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου

Ηράκλειο: Ο λυράρης του Σασμού ξεσπά για τον 66χρονο που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου

«Η λέξη λυράρης κουβαλάει μεγάλη ευθύνη» και «αυτός είναι χάλι της Τέχνης, σκουπίδι, απόβρασμα», γράφει στη γεμάτη οργή ανάρτησή του ο γνωστός μουσικός Ηλίας Παλιουδάκης για τον 66χρονο που κατηγορείται από ανήλικο αγόρι στο Ηράκλειο της Κρήτης για σεξουαλική κακοποίηση.

Ξέσπασε για τον λυράρη ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής Ηλίας Παλιουδάκης, μεταξύ άλλων και για τη συνεργασία του με τη σειρά «Σασμός». Ο 66χρονος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός ανήλικου αγοριού, ενώ έχει ταυτοποιηθεί και ένας γιατρός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και έχει ήδη τεθεί σε αργία.

«Ήθελα να γράψω σε μαύρο χρώμα… το πόσο θυμό και πίκρα νιώθω σήμερα. Ποιος είναι αυτός που θα ακουμπήσει μια αθώα ψυχή; Ποιος είναι αυτός που θα κόψει τα όνειρα ενός παιδιού; Ποιος θα μπορέσει να δικάσει αυτό το έγκλημα; Και με τη τρόπο; Ποιος θα σταθεί να υπερασπιστεί αυτό το απόβρασμα; Και με τη ψυχή; Τι του αξίζει άραγε;», γράφει στην ανάρτησή του ο Ηλίας Παλιουδάκης.

«Εγώ έμαθα απ’ μικρό παιδί ότι ο τόπος μου έχει Άντρες ξεχωριστούς, με ψυχή! Άντρες με σεβασμό και αυτό μας ξεχωρίζει … έτσι μεγάλωσα και έτσι ζω και εγώ … Η Μουσική μας είναι το δικό μας καύχημα, η δικιά μας περιουσία ενός ολόκληρου του νησιού και όχι μόνο! Η λέξη Λυράρης κουβαλάει μεγάλη ευθύνη και το ξέρουν καλά όλοι αυτοί οι σπουδαίοι πραγματικά καλλιτέχνες που έχουν σημαδέψει και έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα υπερήφανα και ξεκάθαρα μέσα στον χώρο και τον υπηρετούν επάξια. Αυτός είναι χάλι της Τέχνης, σκουπίδι, απόβρασμα», καταλήγει ο Ηλίας Παλιουδάκης.

Δείτε την ανάρτηση του λυράρη για τον 66χρονο:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Παλιουδάκης Official (@hlias_palioudakis)

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις