Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ο βυθός έκρυβε τη λύση του μυστηρίου – Άφωνη η γυναίκα από τις εικόνες που έβλεπε [pics, vids]

Ηράκλειο: Ο βυθός έκρυβε τη λύση του μυστηρίου – Άφωνη η γυναίκα από τις εικόνες που έβλεπε [pics, vids]

Ειδοποιήθηκε και πήγε στο λιμάνι. Τα όσα ακολούθησαν στο Ηράκλειο συμπλήρωσαν το πάζλ της υπόθεσης, που άρχισε να απασχολεί από τις αρχές του περασμένου Γενάρη…

Το αυτοκίνητο που της είχαν κλέψει στις αρχές του περασμένου Γενάρη, βρισκόταν στο βυθό της θάλασσας, στο Ηράκλειο. Το εντόπισαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου και το ανέσυραν, με την ιδιοκτήτρια να παρακολουθεί τις εικόνες γεμάτη έκπληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωση της κλοπής είχε γίνει στην Αστυνομία στις 4 Ιανουαρίου. Χθες το μεσημέρι (24-05-2018) κατά τη διάρκεια ελέγχου του ΟΛΗ στα κρηπιδώματα του λιμανιού, εντοπίστηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο κι έτσι ενημερώθηκε άμεσα το Λιμεναρχείο.

Σύμφωνα με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ηρακλείου κ. Ευθύμιο Δουβή, το αυτοκίνητο βρέθηκε σε βάθος εννέα μέτρων, χωρίς πινακίδες και θα αποδοθεί στην ιδιοκτήτριά του.

Ηράκλειο: Στη θάλασσα το κλεμμένο αυτοκίνητο

Σύμφωνα με τον λιμενάρχη Ηρακλείου κ. Ευθύμιο Δουβή, το όχημα «εντοπίστηκε σε βάθος περίπου εννέα μέτρων από δύτη του καταδυτικού συνεργείου που πραγματοποιούσε τον έλεγχο στο συγκεκριμένο σημείο».

Όπως διευκρίνισε ο κ. Δουβής, το όχημα ήταν κλεμμένο και είχε απασχολήσει τις αρχές. Έχει σχηματιστεί δικογραφία και πρόκειται να αποδοθεί στην κάτοχό του.

Οι εικόνες από το λιμάνι στο Ηράκλειο

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις