Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ηράκλειο: Οικιακή βοηθός ξάφριζε χρυσαφικά και “εκτόξευσε” την κάρτα ανάληψης ηλικιωμένων

Ηράκλειο: Οικιακή βοηθός ξάφριζε χρυσαφικά και “εκτόξευσε” την κάρτα ανάληψης ηλικιωμένων
Intime Αρχείο

Μία 42χρονη υπήκοος Βουλγαρίας συνελήφθη στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας. Φέρεται να είχε αποσπάσει σταδιακά από το σπίτι ηλικιωμένων που …”πρόσεχε”, κοσμήματα, διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα, αλλά και 10.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 42χρονη φρόντιζε τη γυναίκα 83 ετών και τον 85χρονο, κατάκοιτο σύζυγό της, τον τελευταίο έναν χρόνο. Με το πέρασμα του καιρού και χωρίς να γίνεται αντιληπτή, κατάφερνε να αφαιρεί χρυσαφικά και διάφορα άλλα αντικείμενα καθώς και προσωπικά έγγραφα.

Μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να χρησιμοποιήσει την τραπεζική κάρτα ανάληψης του ηλικιωμένου, αφαιρώντας, σταδιακά, και σε αυτή την περίπτωση, το ποσόν των 10.000 ευρώ.

Επιπλέον, για να μη την υποψιαστούν, πήγε στην αστυνομία (!) για να καταγγείλει τις κλοπές, μαζί με την ηλικιωμένη γιαγιά που φρόντιζε.

Ωστόσο, η 83χρονη κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και κατήγγειλε την 42χρονη  στις αρχές του Ηρακλείου, οι οποίες και συνέλαβαν την οικιακή βοηθό, που αποδείχτηκε ακατάλληλη της εμπιστοσύνης που απολάμβανε.

πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις