Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Οικοδόμος και πατέρας δύο παιδιών ο άντρας που κατηγορείται για δύο απόπειρες βιασμού

Ηράκλειο: Οικοδόμος και πατέρας δύο παιδιών ο άντρας που κατηγορείται για  δύο απόπειρες βιασμού

Σάλος στο Ηράκλειο μετά τη σύλληψη του 48χρονου. Η μία απόπειρα βιασμού καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και οδήγησε τα βήματα των αστυνομικών…

Ένας άνθρωπος υπεράνω υποψίας όπως λένε εκείνοι που τον γνωρίζουν. Ένας παντρεμένος πατέρας δύο παιδιών που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα όπως αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον του συνελήφθη και κατηγορείται πλέον για δύο απόπειρες βιασμού. Με το Ηράκλειο να περιμένει τις εξηγήσεις του και το βίντεο ντοκουμέντο από το ένα χτύπημα που του καταλογίζεται, να συνεχίζει να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή άσκησε ο εισαγγελέας στον 48χρονο οικοδόμο για τις σεξουαλικές επιθέσεις που κατηγορείται ότι διέπραξε τη νύχτα της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου του 2023, σε βάρος δύο γυναικών 17 και 25 ετών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις με μικρή διαφορά ώρας.

Ο άντρας, πατέρας δυο παιδιών, φέρεται να έχει παραδεχτεί τα όσα του αποδίδονται ενώ μετά την άσκηση των διώξεων παραπέμφθηκε στην Ανακρίτρια όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 12.00 σήμερα το μεσημέρι.

Η σύλληψη του 48χρονου έγινε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τυχαία και χάρη στην παρατηρητικότητα των Αστυνομικών που είχαν στη διάθεσή τους την περιγραφή του άνδρα και τον αναγνωρισαν όταν ο ίδιος πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου για προσωπική του υπόθεση.

Την υπόθεση έδεσε και ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη μία απόπειρα βιασμού στο Ηράκλειο. Με μια κοπέλα να περπατάει ανυποψίαστη και να δέχεται επίθεση από τον δράστη που την ακολουθούσε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις