Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Περιπέτεια για 4χρονο παιδί που κατάπιε κέρμα – Δείτε την ακτινογραφία

Ηράκλειο: Περιπέτεια για 4χρονο παιδί που κατάπιε κέρμα – Δείτε την ακτινογραφία

Το ανήλικο παιδί που κατάπιε κέρμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο στο Ηράκλειο. Οι γιατροί αντιμετώπισαν το πρόβλημα και ο μικρός επέστρεψε σπίτι του…

Στιγμές αγωνίας για ένα τετράχρονο παιδί στο Ηράκλειο που κατάπιε κέρμα. Ο μικρός μεταφέρθηκε από τους γονείς του σε νοσοκομείο, λίγες ώρες πριν την έλευση του 2024 και η πρώτη κίνηση των γιατρών, ήταν να του κάνουν ακτινογραφία, για να δουν το σημείο που είχε σταθεί το νόμισμα. Ο μικρός που είχε τις αισθήσεις του, αισθανόταν εξαντλημένος. Οι γιατροί στο ΠΑΓΝΗ κατάφεραν ταχύτατα να λύσουν το πρόβλημα και έτσι το 4χρονο παιδί επέστρεψε σπίτι του και άλλαξε χρόνο με τους δικούς του ανθρώπους.

Την κατάσταση κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν γιατροί στην Ωττορινολαρυγγολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ. Σε σχετική ανάρτηση της κλινικής αναφέρεται το περιστατικό μαζί με ευχές για μια καλή χρονιά:

«Αποχαιρετάμε το 2023 με επείγουσα αφαίρεση σε κατάποση κέρματος σε 4χρονο. Καλή Χρονιά». Το παιδί είναι πλέον καλά οπότε το κλείσιμο του 2023 μπορεί να είχε κούραση και απρόοπτα αλλά τουλάχιστον ολοκληρώθηκε ευχάριστα για τον μικρό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις