Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Πέθανε ο 24χρονος που χαροπάλευε στην εντατική μετά από τροχαίο με μηχανή

Ηράκλειο: Πέθανε ο 24χρονος που χαροπάλευε στην εντατική μετά από τροχαίο με μηχανή

Ο άτυχος νεαρός πέθανε σε νοσοκομείο στο Ηράκλειο, 26 μέρες μετά το σοβαρό τροχαίο. Ήταν συνεπιβάτης στη μοιραία μηχανή…

Το τροχαίο στο Ηράκλειο έμελλε δυστυχώς να του στοιχίσει τη ζωή. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο νεαρός υπέκυψε στην εντατική του Βενιζέλειου νοσοκομείου. Άντεξε 26 μέρες, με τους γιατρούς να κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή. Από την πρώτη στιγμή οι ελπίδες δεν ήταν με το μέρος του 24χρονου. Κάτι το οποίο γνώριζαν οι στενοί συγγενείς του, που προσεύχονταν για ένα θαύμα.

«Έσβησε» το απόγευμα της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο όπου νοσηλεύταν, ο 24χρονος που είχε τραυματιστεί βαριά σε τροχαίο, την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, στη λεωφόρο Κνωσσού.

Ο νεαρός είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και όλο το προηγούμενο διάστημα έδωσε μάχη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας να κρατηθεί στη ζωή, χωρίς, δυστυχώς, να τα καταφέρει τελικά.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, τραυματίστηκε όταν το μηχανάκι, στο οποίο επέβαινε ως συνεπιβάτης, συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρύτερα και ο νεαρός οδηγός του δικύκλου. Και οι δύο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις