Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ηράκλειο: Πετροπόλεμος και μπογιές για κορονοπάρτι που ματαιώθηκε – Χαμός στην παραλιακή

Ηράκλειο: Πετροπόλεμος και μπογιές για κορονοπάρτι που ματαιώθηκε – Χαμός στην παραλιακή

Ήθελαν να κάνουν κορονοπάρτι στο Ηράκλειο, αλλά το σχέδιο της αστυνομίας απέδωσε. Οι νεαροί άρχισαν να εκνευρίζονται και κάποια στιγμή, το θερμόμετρο της έντασης χτύπησε κόκκινο…

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (18-06-2021) στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, στο σημείο όπου το προηγούμενο διάστημα στήνονταν κορονοπάρτι.

Στις συγκεντρώσεις εκατοντάδων νεαρών, έβαλε τέλος το σχέδιο των αστυνομικών και λιμενικών αρχών σε συνεργασία με τη δημοτική αστυνομία, μετά από σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο χθες μετά από μια περίοδο ηρεμίας οι κάτοικοι της περιοχής αναστατώθηκαν και πάλι.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν για ακόμη μια φορά στην περιοχή του παλιού Ξενία, προκειμένου με την παρουσία τους και τους ελέγχους σε διερχόμενους πολίτες να αποτρέψουν μια ενδεχόμενη νέα συγκέντρωση, όταν ομάδα ατόμων τους επιτέθηκε με πέτρες και μπογιές.

Πληροφορίες του creta24.gr, κάνουν λόγο για αρκετά άτομα τα οποία επιτέθηκαν στη διμοιρία των αστυνομικών, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. Ωστόσο θύματα της κατάστασης ήταν για μία ακόμη φορά οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι βρήκαν τα αυτοκίνητά τους σπασμένα, αφού οι πέτρες προκάλεσαν σημαντικές ζημιές σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στο σημείο στης επίθεσης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις