Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Πλακώθηκαν στο ξύλο μέσα στο Εργατικό Κέντρο – Απίστευτες εικόνες με φόντο τις εκλογές!

Ηράκλειο: Πλακώθηκαν στο ξύλο μέσα στο Εργατικό Κέντρο – Απίστευτες εικόνες με φόντο τις εκλογές!

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου οδηγήθηκαν περίπου στις 08.30 το πρωί με περιπολικά ο Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Γιάννης Βρέντζος και ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής, Γιάννης Δουκιαντζάκης, αλλά και ο Πρόεδρος του ΕΚΗ, Στέλιος Βοργιάς, πρωταγωνιστές του επεισοδίου που σημειώθηκε με αφορμή την έναρξη της διαδικασίας των εκλογών στο Κέντρο…

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου οδηγήθηκαν περίπου στις 08.30 το πρωί με περιπολικά ο Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Γιάννης Βρέντζος και ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής, Γιάννης Δουκιαντζάκης, αλλά και ο Πρόεδρος του ΕΚΗ, Στέλιος Βοργιάς, πρωταγωνιστές του επεισοδίου που σημειώθηκε με αφορμή την έναρξη της διαδικασίας των εκλογών στο Κέντρο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο Γραμματέας επιχείρησε να ανοίξει το γραφείο του, το οποίο όμως – όπως προβλέπει η σχετική διαδικασία – είχε σφραγιστεί για τις ανάγκες της Εφορευτικής Επιτροπής.

Τότε ξεκίνησε η αντιπαράθεση με τον Πρόεδρο της Εφορευτικής, που εξελίχθηκε σε επεισόδιο, καθώς δεν έλειψε και η… χειροδικία.

Στο σημείο έσπευσε και ο Στέλιος Βοργιάς, στον οποίο – σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες – έστρεψε τα βέλη ο κ. Βρέντζος. Τελικά επενέβη η αστυνομία και η συνέχεια δίνεται στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις