Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ποιος είδε τις δύο αδερφές και δεν φοβήθηκε – Κακός χαμός με σκηνές απείρου κάλλους σε γειτονιά

Ηράκλειο: Ποιος είδε τις δύο αδερφές και δεν φοβήθηκε – Κακός χαμός με σκηνές απείρου κάλλους σε γειτονιά

Άγριος καυγάς στο Ηράκλειο με τις δύο αδερφές να γίνονται μαλλιά κουβάρια μπροστά σε γείτονες και κοινούς γνωστούς. Τρεις οι συλλήψεις μετά τα όσα έγιναν…

Ο κακός χαμός έγινε σε συνοικία στο Ηράκλειο, όταν δύο αδερφές αλλά και η ανιψιά της μίας, έγιναν μαλλιά κουβάρια μεταξύ τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν χθες το πρωί (20-07-2022) όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία οι τρεις γυναίκες έστησαν… «τρικούβερτο» καβγά ενώ μέσα στη μανία τους άρχισαν να εκτοξεύουν πήλινες γλάστρες η μία στην άλλη.

Οι αδερφές και η ανιψιά φέρουν ελαφρά τραύματα από τα θραύσματα από τις γλάστρες ενώ οι περίοικοι ακούγοντας τις φωνές ειδοποίησαν την αστυνομία με αποτέλεσμα να καταλήξουν όλες στο Α’ αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου.

Εκεί η αδερφή ηλικίας 60 ετών καθώς και η κόρη της ηλικίας 38 ετών υπέβαλλαν μήνυση στην 63χρονη αδερφή και θεία τους αντίστοιχα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές του cretapost.gr, η 63χρονη στην κατάθεση της στους αστυνομικούς φέρεται να παρουσίασε επαρκή στοιχεία με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι τρεις. Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία και διεξάγεται ενδελεχής έρευνα από τις Αρχές.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις